- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na Koi/Koq ot FoRuMa Ste NeViTi ?
men nikoii ne iskam nikoi :P samo Renito iskam do men
![]()
vzemam seriozno da se zamislqm dali da ne stana lesbiika........... pichovete sa izchezvasht vid ...a i kato gledam vsichki sa zaeti mai
![]()
............. nishtu az shte snimam
![]()
monka написа:
az pyk ne sam navita na nikoi,a i taka kato gledam i na men nikoi ne mi e navit
I az taka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кво искаше да кажеш с това?Първоначално написано от Traffic
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
Mai sum navita na...Traffic!Pe4en e i si go biva.Takiva pi4ove ne sa za propuskae!![]()
Zasega samo na BlinD^BoY.![]()
![]()
![]()
zna4i ... za men nema ...ne 4e me poznavate oshte de ... ama kvo mi puka ... tova prosto e Forum ... ne 4e nemoje da se uredi nqkoi tuka ... no e malko trudni4ko }:}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
aaaaaaa kakav obrat,na Ivo,a?Първоначално написано от e_l_i_z_a
eeeee 6te si iame dalag razgovor s teb![]()
![]()
[b]aneD & Baccara![]()
![]()
![]()
Има неща който прощавам на всички има и неща които на никого не можеш да простиш примерно ако Bubichka или linkin4eto_f легнат с гаджето ми или ме излъжат ама наистина жестоко за нещо наистина супер важно не бих могла да им простя!
[b]Xa-xa, moje6 samo da si me4tae6 za aneD, vij posta muПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
6te te razo4arovam:[B]aneD e zaetПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
АХхахаха, няма пък, не я давам, тя обича само мен![]()
Отговорих и на въпроса...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
BaT_GirL , BABY_SEXY_GIRL , amy lee heheeeeee vii puk kvo , ve4e mn na seriozno go vzehte ....
breX![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
kaji ve mom4ence![]()
XaXaXaxa da ne po4na 4e 6e floodna :P kaji re4i si4kiПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
![]()
![]()
grrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
LiNkiN4e, a ti ot bazik ne razbira6 li?Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Kazah go na 6ega, ina4e se radvam 4e mom4eto mi si ima fen4eta
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Vsi4ki
abe vsi4ki sme naviti na GOST mnogo qsno
GOST
e,aide sega![]()
![]()
Xe-Xe-Xe-Xe..... [B]aneD Ne iskam nikoi.... :P Iskam samo BABY_SEXTY_GIRL... :P Az toq [B]aneDПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()