- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na Koi/Koq ot FoRuMa Ste NeViTi ?
Koga i kade kakvo ? I ti li iskash da se dupish ?Първоначално написано от [B
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
az s dobro go kazahПървоначално написано от LiNkiN4eTo
da ne pomislish 4e te mraza
![]()
![]()
..But why?...
Еее и аз най-накрая да се сетя да пиша в тая тема.Първоначално написано от rosskata
Навита съм разбира се на Роската.![]()
Ама и на Утопия не бих му простила, ако ми падне.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
btw dai mi edna sminka da te vida mnogo mi e lubopitno iskam da te skifПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
xxaxaxaxaxax mnogo ste zabavni da znaeteПървоначално написано от artbaby
![]()
![]()
![]()
I az ?!?!?!?Първоначално написано от [b
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Ммм поласкан съм !!! :PПървоначално написано от e_l_i_z_a
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
[b]SanDRo aneD 6te dam samo malko turpenie![]()
mi az oshte neznam dali sum navita na nqkoi ot foruma ma v momenta se seshtam za baccara, golqm simpatqga !![]()
Your love is one in a million
ai deПървоначално написано от LiNkiN4eTo
nqma da 4akam 42308237 dena.........
![]()
![]()
абсолютноПървоначално написано от so mazy!
![]()
![]()
..But why?...
Ebati, a moite fenki kude sa !?![]()
Ami ot skoro sym v foruma i ne sym zapoznat do takava stepen s userite, no poznavam zElEnA^mAsLiNkA, taka 4e tq 6te da e izbranata![]()
[b]aneD 4akam edin pr da mi gi naprai
aaaaaaaaaaa(pi6ti kato kreten).sandroooooooooo.eto niiiiiiiiiiiiiiiПървоначално написано от SanDRo
Любовта е най-висшата степен на омразата
off 4akaite i az da si kaja ... ot kade da po4na. ... to mai se znae Devilkin e nomer edno :P sled tfa e Steff i posle abnormal_baby,murderdoll,fostenkata,diesel_girl4eto,miloto-girl-4e,united_colors (fani si kaka da te pootraka), GerYto koi koi o6te
ni se se6tam v momenta :P :P aaa da Jamalska DeaTHroW-ReC-F i Ri4i`
e sa ako kajete 4e mi lipsva merak
![]()
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Satanas_daughter!!!!!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
milichka, vnimavai da ne te smaje tylpata ot fenki :PПървоначално написано от amy lee
byzik ve, i men me kefi pishlemeto![]()
![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
ei Momchence nau4i s kak mi se pi6e nick-a![]()
![]()
SanDRo na liniq sym xaxaxa
lipsva ti merakПървоначално написано от Momchence
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
xexexe Momchence - The NeW PlayBoy![]()
tccc off emi pitate me kazvam viПървоначално написано от LiNkiN4eTo
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
e dobre de![]()
Не се оправдавай :PПървоначално написано от Momchence
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
4ak sega fokusirah 4e pi6a edno "a" pove4e ... prosti miПървоначално написано от Jamalska
![]()