- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na Koi/Koq ot FoRuMa Ste NeViTi ?
neka az vuzobnovq temata ot stariq forum ... na koi ot foruma ne bihte prostili![]()
![]()
Ami ako shte go pravim virtualno, v samiq forum nqma da prostq na nikoi! Daite go nasam- JENSKO, MUJKO, daje i takiva s neidentificiran pol! !#!@#! Inache za "najivo" shte kaja, kato stane rabotata na jivo :P
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
LunaTrick i Ultraviolet`Man (ако така се пишеше)
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
LunaTrick,Seth_Cohen i vra4ka![]()
![]()
hihihihih
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
aa taka po furumski na bazik sus seki moga da se ligavq (vkliu4itelno i momi4etata )......... ama ako pitash za naseriozno nema da kaja koi sum si haresala shtoto ako kaja i po zakona na murfi nishtu nqma da stane
![]()
Първоначално написано от artbaby
Мислиш ли, че иначе би станало нещо![]()
Все пак знай, че аз съм на среща![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
AXaxax...Mi Napu6en-Buhal,Runnaway i Malka7a Drusalka
xaxaxaxaxa![]()
Bahti naviite se i na mene we, kvo kato nqmam avatar.
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
linkin4eto mn qsno
Dwe ptici si leteli
Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax ne 4e az pa kato imam nekoi mi se e navil ........xaxaxaxxaaxxaax.......pfff ........abe 6e 4akame ...moje i da ima navitaci xaaaaaaaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxa....baaahti s4upih se ot smqhПървоначално написано от SanDRo
![]()
ali g.........
![]()
betty![]()
-------------
love is friendship set on fire!!!
AXhaHXhhxaaHXHAHXhXhhaxhaxhAHXhahxahxhahXHAHxh руса съм дее*а на сички..ахахаха..не бе..нз...напушенияяя мей би![]()
Еееееееееееееей, Бухала е МОЙАма и Nekasa4a става
![]()
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
heh!nz.
Любовта е най-висшата степен на омразата
Защо вечеПървоначално написано от slun4ice
![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Za6toto se razo4arovah ot malkoto mom4eta na koito biah navita dopredi da iztriat minalata takava tema!Първоначално написано от Dance_princess
![]()
E navii se na nqkoe novo ... naprimer ...![]()
Ok aide da ne ti tro6a kahura! Na tebe sum ti navita 6toto si mi ada6Първоначално написано от SanDRo
(predpolagam 4e se kazva6 Aleksandur
)
Ne znam kakvo e kahur, ama sigurno e glava?Zashto da mi q troshish?! btw ne sum AleksandurПървоначално написано от slun4ice
. Ama twa ne prechi da si mi navita de...
![]()
Ne6to mai sum napravila pravopisna gre6ka.Първоначално написано от SanDRo
Imah predvid "hatur".Az pomislih 4e si Aleksandur zaradi nicka ti.Az sum Aleksandra i mi vikat Sandra.
![]()
Az puk sum Kalin i mi vikat "Batko ne me bii"![]()