Здравейте,приятели!!!
Знам че тази тема не е за тук,но тъй като незнаех къде да я напиша я пиша в "ЛЮБОВ"
Хора,нека се замислим в какъв свят живеем.Този живот който водим е пълен с плач,мъка и с много щастие и любов.Каква ти Любов???Всеки гледа да прецака другият,за единият му секс или за многото пари...Как може млад човек да убива,и поради каква причина?!?или за негов си кеф...К'ви са тея атентати,войни,убийства,мн го проляна кръв и сълзи!За какво живеем,да убием другият ли? Или когато намерим "Любовта"(като смятаме че сме открили идеалният човек за да прекараме живота си с него)и след време какво се оказва,че е бил поредният идиот,опитал се(или вече те прецакал) със някаква цел.
Или к'во ти приятелство-и това е измама.Та ние живеем в свят опъстрен с много плач,тъга,разруха,и малко любов от страна на роднина,приятел или гадже.За какво се раждаме се питаме за да изпълним някаква мисия ли и още преди да сме опознали живота смъртта "ни грабва в своите ръце"...
Е кой е съгласен с мен и кой не?!?Знам че има любов,но за кратък период от даден човек и след това идва нова(и този път смятаме че е истинската,голямата),но на каква цена???
Е това е което исках да кажа,незнам дали някой се е замислил на това,но предполагам че да