Boli,prepava,radva,naranqva,ubiva,rajda,multivira, razru6ava,gradi..tova e jivota...Mislq,4e vseki malko ili mnogo se e zamislql varhu tova...Nqkoi ptri4at lubovta,drugi q vazhvalqvat...Spored men lubovta q ima,imalo q e i 6te prodaljava da q ima..vav vsi4kite i izmereniq-kam dete,saprug,gadje,priqtel,jivotno,muzika,predmet,i gra4ka...Vav vsqko edno otno6enie moje da se nameri i 4asti4ka lubov,obi4......
tq edinstvena-lubovta pritejava tazi razru6itelna i gradivna sila,kakto moje bi ni6to drugo...I moq lubim citat:"Ve4no goni6 lubovta,a nastiga6-glupostta"(Shekspir,"San v lqtna no6t")...
Kolkoto za6to se slu4vat tolkova ne6ta...prosto e neobqsnimo,plod na bolna 4ove6ka psihika...tova moje da se izvar6i samo i edinstveno ot 4ove6ko sa6testvo...ne znam do kade 6te q dokarame sled kato za smetka na razvitieto ot edna strana se ru6at tolkova mnogo prosti4ki na prav pogled ne6ta,umirat tolkova mnogo nerodeni sadbi...srivat se tolkova mnogo "vazdu6ni kuli"...Mnogo boli...kolkoto pove4e mislq za tova tolkova pove4e vaprosi si zadavam i tolkova pove4e otgovori ne namiram...