- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Smart car
xaresva li vi taq kolichka) www.thesmart.co.uk
) na mene mi e lybima ot 3 godni i do predi 2 meseca si mislix che edva li nqkoga she imam kola kamoli puk takava kykla a bashta mi shte mi q kopuva i do koleda trqbva da e pri mene
)))))mislq che sum golqma kusmetliika
i sum nai shtoslivoto 18godishno dete na sveta
prosto iskax da spodelq shtastieto si)
radvam se che ti xaresaako bqxme ot edin grad shtqx da te povozq no za sajqlenie ne sme
![]()
Hihi izglejda znae6 pove4e za mene otkolkoto az za tebe!Първоначално написано от i love smart
![]()
i men mnogo me kefi.Da ti e chestita i ot men
gotina eama az obicham po tumbestite kolichki
![]()
nai me kefi wolkswagen beatle i nisan micra
4estitkoei da ne zabravish da ni vrutnesh si4ki po edno krug4e
.......... da proverim vse pak dali e v dobri ruce koli4kata
![]()
Chestito.tva e mnoo qka koli4ka.v4era vidqh edna takava i si misleh,za6to ne davat i na 16 godi6nite da karat takiva malki koli4ki![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Dve dumi da pazaruva6 ot internet e izgodno ako si v dr darjava i si zima6 ot tam 6toto dostavkata ti e v pove4eto slu4ei bez pari tuk ima nqkvi bozi koito se opitvat da se probvat da zamestvat germanskite i-net magazini![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
kolata e extra...ai 4estito![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
blagodarq vi na vsichkite))
az sum nai shtastlivoto dete na sveta)))))))))))
mechtata mi se sbydna))))))))))
Това е една от най-неверотните коли на света. Супер мнгоо ме кефи. Във Варна има една или две такива и винаги като я видя по улиците чак ми се пиисква да имам и аз такава (нищо, че нямам книжка)
Честито ти за готинката придобивка!![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
4estito ! men neme kefi tazi koli4ka 6toto e jenska i mnogo malka ....karam baq po-golqma
: AMG Corporation
::