- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molm4eta,da vi imam lubovta.:((((
zdraveite all.mnogo sam razo4arovana a do predi malko biah nai 6tastliviq 4ovek na zemqta.predstavete si vra6tam se ot varhovno kafe s mom4eto na me4tite mi......celuva6e me za da dokaje kolko me obi4a i v 4ata mi zaqvqva 4e sam nai qkoto momi4e,mnogo me obi4a i vsi4ko go pravel 6toto mnogo ama mnogo mi se radval no sme samo priqteli -prosto iska6e da mi kaje 4e samo mi se radval no ne kato gadje a kato dobra priqtelka.......ami kajete mi kvo da pravq!!!super obarkana sam ..moje li da stane ne6to?molqvi spe6no pomognete 6toto mnogo mi se pla4e......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф леле,това беше супер тъпо....хем го обичаш,хем си нещастна че той те обича...вземи се прегледай при психиатър![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
mnogo sorry ot pritesnenie biah zabravila da napi6a 4e me obi4a samo kato priqtelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa![]()
За сега остави всичко така и ненасилвай нещата, явно той те има за много добра приятелка.Изчакай известно време по-натам може да започне да изпитва и други чувства към теб.Всичко с времето си, но не го изпускай като приятел заради тези чувства, които изпитваш, защото след време може да съжаляваш![]()
Аз предполагам, че просто не е искал да си разкрива напълно чуствтата с думи. МОже би това, че те харесвал само като приятелка е било някакво оправдание... nz![]()
Badi naxakan za da ne si precakan.
Ima dva varianta:
1) Obi4 e mnogo silna duma i toi sigurno go znae i go e strah !(napylno normalno)
2) Seksualnoto privli4ane i hormonite sa si kazali dumata i go pravi samo za kefa
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
Spored men sashto go e kazal , zashtoto go e hvanal sram.I az taka sled mnogo ugovorki ot moi priatelki otidoh pri edno momche,koeto mnogo haresvam i mu kazvam az te haresvam ,sled koeto me hvana sram i kazah...no samo kato priatel !!! Mojem i v tvoia sluchai neshtata da stoiat taka !!!Taka,che spoko !!! ))) Uspeh!!!![]()
Мисля че той не знае че искаш да сте гаджета, и се бои да не го отхвърлиш, ако ти признае чувствата си. Мисля че и той те обича, но се бои да не се окаже смешен. Приятелското му отношение в този случай му е като спасение.
Мисля че е време да му кажеш че не искаш да сте "само приятели"!![]()
Животът е прекрасен
Taina{} съжалявам,но шансовете ти за "happy end" са наистина малки.Разказа ти не беше много подробен.Както описа нещата веднага ти казвам,че имаш 2 варянта:първият(които е малко вероятен) е момчето да не е наясно в чувствата си или да е по-срамежлив,по-свит,по-затворен и да предпочита да поизчака докато е 100% сигурен за вашите отношения.
Вторият варянт е доста по-гаден.Има едно нещо което се нарича "приятел/ка за секс".Това е такъв приятел(в твоят случай),който ти е само за моментни забавления(целувки,прегръд ки,гушкане,... рядко се стига наистина до секс).Лошият момент е,когато единият се влюби,защото това е обречена на неуспех любов.
Дали имаш шанс с подобен човек за истинска връзка... за жалост,шансовете са почти нулеви...
Какво да правиш... виж се с него,само двамата,за един сериозен разговор... попитай го какво е станало и защо е постъпил така... нека ти разкаже какво чувства,кажи му и какво изпитваш ти.Какво ще стане си зависи единствено от вас...
Нека ти дам само едно малко пояснение... понеже казах в началото,че не си описала нещата добре.Защото има разлика м/у "приятел за секс" и използвач,които е за едната вечер... как да ги различиш е най-лесно... приятелят никога не би ти казал "обичам те" и не би те уверявал,че има чувства към теб,докато използвача би казал "обичам те" неведнъж и би ти свалил и звездите с думи.Помисли си той каза ли ти подобни слова?... направи си изводите и тогава отиди да се срещнете и изясните...
...вярата е мъртва,замина в смисъла за живот.Вятъра отвя споменът за отминалите дни.Времето заличи образът на любовта.Усмивката я няма веч,остана някъде сама,няма изход,това е моята съдба.. аз съм мъртав! ..само спомена остана да тъжи,до края на света...
Мисля,че трябва лекичко да му покажеш чувствата си. Момчетата нямат навика да целуват момичетата, коагто мноогоо им се радват. Това го правим само ние момичетата. Момчетата се стемят с това да покажат чувствата си по-скоро. Аз съм се хващала някой път, как когато харесвам едно момче и отвътре ми напира едно желание да го прегръщам и целувам. Може наистина да се е посмутил. Намекни му за чувсатвата си.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
vij sq mila izglejda naistina te ceni i ne iska da te narani...ama ne iska ni6to pove4e da stava i az sum taka s mn mom4eta iskam da sme si prosto pr
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Обича те само като приятелка, но те целува.... Според мен си му само за натискането и тва е....
M, ne si popadnala prosto na muj na mqsto. Ako beshe izleznala s mene na kafe, shtqh te opravq na momenta![]()
myj i jena priqteli da da i edin marmot zaviva 6okolada v staniol 6te vidi6 kak sled vreme 6te iska i priqtelski seks 6t0oto prosto edna macka ne mu stiga a go e strah da hodi s dve ednovremenno i tva e normalno prosto nie myjete sme si takiva s razlikata 4e nqkoi ot nas(+sebe si ) znaem kvo iskame a drugi iskat maika si i ba6ta si![]()
Разтвори крака и ще те заобича като нещо повече от приятелка![]()
![]()
омфг...колко ама колко много ми е познато..знаеш ли не се прави на глупачка...в кеайна сметка не си му куклата играчка,на която като се обади веднага ще отиде..да се нацелувате и тн...да си гледа работата и кой откъде е...едва ли това е критерият ти за момче мечта...я си помисли...
abe.......!!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Абе хора темата е от 2004 момичето до сега 100 гаджета е сменила, а вие разчеквате любовният и живот от преди 2 години.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.