Ами аз мисля,че Димитър е прекалено горд и не искаше да бъде изпъден от къщата и не го направи заради Анелия а просто знаеше,че ще е изгонен.И направи така,че да изгонят по-бързо Анелия и още някой.Много е мазен и гаден.Тъп гей - за него всички са селяни.Апък той прилича на такъв.Мноооого ме дразни радвам се,че се махна!!! Гласувах за Мел защото тя е много заспала и супер тъпааааа нямам търпение да се махне....такива заспали не са за това шоу.Анелия е истеричка но пък ако я няма,няма да има кои да разнообразява ежедневието на всички с караници !Стойка ако се махне няма да има на кой да се смеем....!Какво искате? Да останат най-тъпите дето нищо не правят ли?Тогава какво шоу ще бъде?Останалите са супер незабележими, а Стойка говори смешно и е селянка но и носи на майтап и затова всички я мразят?Според мен не е правилно.Силвия-Александра е сладурана и не искам да се маха.По скоро исках в класацията да е Маргото .. Мел... Виктор и такива незабележими!!!!Искам да останат Найден,Зара,Анелия,Силвия-Александра, и Стойка ааа и Гроши! За да става шоуто!!!!А другите са излишни!!!