Аз имам 2 баби,до скоро имах и 2 пра-баби,ама едната почина,и сега ми е много мъчно като си ида на село и няма кой да ме посрещне...
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Имам си две сладки бабки!![]()
Аз имам няколко баби,но истински са ми двечки.Едната е много далече и рядко се виждаме(тя много много не мисли за внуците).А другата е ангелче.Тя живее с нас,за което много се радвам щото без нея как ще живея.Кой ще готвиТя се грижи много за нас,а ние с нищо не и се отблагодарявахме,но сега вече пораснах и много и помагам.Имах и пра-баба,но тя почина и ми е много гадно без нея.Много си я обичкам и постоянно си говоря с нея.
Да за жалост 2 имамгоспод е намерил кво да ми даде
![]()
Но едната е много печена,дава ми пари,гледами на карти за гаджета![]()
Дори ми дава цигари,при това вносни![]()
Пък другата....егати вещицата,не я понасям,всичко ми забраняваМного я мразя
![]()
Abe vie se kefet 4e imate babi az nqmam nikakvi-nito babi nito dqdovciii![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
и аз имам 2.
Имам 2 баби и един дядо. Лека му пръст на другия.
аз имам 4 баби, но само една от тях определено обичам и уважавамИ тя е най-печената на баба на света
![]()
az si imam 3 babiednata e sestra na dqdo mi no ne q chuvstfam po razlichna ot drugite
hodq v tqh .. spa pari dava idva ni na gosti kato vsi4ki ostanali
![]()
imam ve4e samo 3 a imah 5
imam 2 babi i edin dqdo
Az imam 2 babi,koito mnogo obi4am.Te sa mnogo dobri i mi kupuva lokomstva.![]()
az imam su6to dve babi i te sa zlatni![]()
![]()
![]()
Ами аз си имам 2 баби.Едната живее при нас в апартамента,а другата си е на село.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
emi,imam si edna baba i mnogo si q obi4am vsi4ko mi dava. =blagodarq na GOSPODA ,4e q imam. [-o< =D>
i az imam 2 i stra6no mnoooooogo gi obi4am da sa mi zivi i zdravi [-o<
aaa i edna prababa koqto e na 96godini![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
mi imam si samo 1 a drugata e po4inala i za ni6to na sveta ne si zamenqm babata![]()
![]()
![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
2 баби,1 дядо и един пра дядо![]()
ми имам 2 да
и 1 дядо
ami moite babi pochinaha no imam edna,koqto e sestra na maikata na maika mi,koqto sushto taka mnogo obicham..a imam i edin dqdo..ama toi nishto ne dava za mene i ne mu puka daje che sushtestvuvam i taka...
2!
Майката на майка ми и бабата на майка ми.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
и аз така... и се надявам още дълго време да си останат двечки![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Имам две баби и един дядо...![]()
1 баба само![]()
НИЕ сме в Шампионска Лига, а ВИЕ къде сте?!
Една баба имам само...И то най-гадната остана, че и живея с нея баси. Само ме клюкари пред майка, пък било то и без да съм виновна...
![]()
Другата почина като бях много мъничка, дядовците и те, ама вече по-голяма бях. Лека им пръст на всички![]()