имате ли? аз имам 2
Mi i az imam 2...oba4e dqdowci imam...hmmm...4587...I wse o6te nz koi 2ma sa mi istinskite:P
az imah edna ama tq po4ina na 01.10![]()
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
az puk imam 3,ednata mi e prababa i mn si q obi4am...vse me spasqva ot na6te!)
imam 2 babi,vsa6tnost imam mnogo no tezi sa maikite na mama i tate,ednata mi baba adski mnogo si q obi4am vsi4ko pravi za nas mnogo mnogo e dobra a drugata mnogo me drazni vse ni uprekva,vse nie sme i vinovni...
Имам двечкиИ двете много ма слушат и винаги ме защитават :P И ми купуват шоколад
![]()
Аз имам само 1. Преди имах и прабаба и аз много си я обичах, обаче тя почина....беше единствения човек у нас, който ме разбираше...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mi imam si samo 1 baba...
drugata mi baba(na maika mi - maikata)dori ne sam q poznavala,6toto e po4inala kato maika mi e bila okolo 18 godini
nqmam dqdovci..po4inaha predi 7-8 godini..i mi e adski tujno,4e si nqmam dqdovci..mnogo tujno..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз си имам 2 баби, и двете са още живи. Даже едната се очаква отново цяла зима да бъде у нас.
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
Imam si samo 1 ama tq e mnoo gotina i az mnogo mnogo si q obi4am.Lo6oto e 4e q vijdam rqdko![]()
Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval
абе кво ме имитирате веееееееееее
казах, че имам 2 баби и всички трябва да поваторят... деба, толко ли не можете да сте оригинални???
Mi batka kvo da prai 4ovek kato po rojdeniq si ima 2 babi i 2ma dqdovci, maika, ba6ta i tuk tam nqkoq sestra ili brat?Първоначално написано от sаvаs
![]()
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
бъди иновативен![]()
няма цял живот някой да ти казва какво да правиш![]()
mi as za sujalenie imam samo edna, drugata po4ina predi nqkolko godini, i mi e mnogo mu4no, za6toto mnogo si q obi4kah, dano drugata da e o6te dulgo jiva i zdrava, za sega imam dvama dqdovzi, koito su6to mnogo si obi4kam![]()
Imam 1 , drugata e po4inala daje predi mama i tate da se zapoznaiat
imam dve babki mnogo gotinii edin diado
![]()
Imam si tri babi.Ednata mi e prababa i mnogo si q obichkam,dano e jiva i zdrava oshte 100 godini.Ednata mi baba mnogo me slushka i q obicham mnogo.E i drugata obicham,no tq e mnogo dalech
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
mi imam si i baba i pra baba.prababata e mnoo pe4ena,a drugata e ebati 4oveka.kvoto i da naprai6 vse 6e si i kriv i vse 6e moje pooo dobre da go naprai6
ami i az si imam 2!ednata me slu6a mnoo ama drugata ne6to mi se kara mnoo 4esto!ina4e i dvete si gi obi4am !
imam 2 babi.ednata e super pe4ena i gotvi strahotno...mmmmmmmm
a drugata e otvratitelna!!!govori za men samo nekvi prostotii i gotvi ujasno!!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Имам две баби.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Az puk imam edna ama da vi pitam tva kato mnogo interesna tema li se smqta![]()
i az imam 2 babi ma i dwete super mnogo gi mrazq.. ednata mi e nekfa ebati kokonata samo sa kipri tam i zaribqwa dqdowcite pyk drugata spazwa nekfi dieti tam.. i mi sa prawi.. we i dwete sa ebati licemerkite.. gorkite mi dqdowci.. a imam oshe edna baba tq mi e prababa i strada ot alckahimer kupuwa si hlqb po nqkolko pyti shoto zabrawq che si e kupila.. pyk drugata postoqnno si chupi.. tu krak tu ryka.. pyk e weche na 80 i pripka po dwora))