- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Паркет vs мокет
паркет-много по-готоно е,защото мога да се парзалям![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ламиниран паркет.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
във сички стаи има паркетв коридора-плочки
Parket+Kilim=happy feet
Дъ бест аватар от галерията
Първоначално написано от ^FaiNt^F
\
/
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз съм за килима- по-меко е. И по- топло. А и като изтърва нещо се чупи по- рядко от колкото на паркета. И може да е шареничък... абе килима ме радва повече.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Parket , parket .. edna nazad , dve napred!Parket estt
Килим комбиниран с доста скърцащ паркет.![]()
I dvetePyk i az si predpo4itam pove4e parket
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз пък съм на теракотама ся само за зимата има килим.За лятото вече го махаме
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Паркет и отгоре килимче.Кефи ме, когато килима е за пранеда се хлъзгам със стола за компа по паркета хахаха
Хаха, сладурско.Сетих се за филмчето с пингвините.Първоначално написано от KoRn
![]()
Но, естествени паркет рлз и без това в мокета се събират много боклуци.Пък и мога да се парзалям..пък ако ми се лежи на меко си постилам с възглавки и си лягам.