- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
аз не.
Py6eh ama gi otkazah ve4e 3 meseca sam bez cigara v ysta.Nqma smisal prosto![]()
Moga i bez tqh tai 4e za kfo da se trovq...Ei hora ne pu6ete e 6e se sajelqvate ama moje i da e kasno taka 4e napravete go sega.......adi kasmet
![]()
Ne i sam tvardo protiv. Borq se sreshu pusheneto!
Не![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
da![]()
![]()
![]()
no matter what you do or say, there's nothing that you can do to make people understanding you! /kurt cobain/
V momenta ne,dnes stava edin mesec otkakto ne sam pu6ila!!!
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
NE pu6aprosto nqma smisal da pu6a..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ne, taka mi haresva - nqma smisal prosto da si uslojnqvam jivota![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
НЕ![]()
"Ако спечеля, печеля само аз, ако загубя, губи целия народ!"
(девиз на депутат)
[b]az sa6to ne pu6ai az ne vijdam nikakav smisal v tva.vapreki,4e nqkoi pu6at ,za6toto smqtat tva ne6to za gazariq,am az li4no ne vijdam ni6to gazarsko v tva.i o6te pove4e,4e samo si trovi6 zdraveto taka
noo vse pak vseki izbira kakvo da pravi s jivota si :P [/b]
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Ave az protiv cigarite nqmam ni6to protiv, ama ne sa hubavo ne6to, to qvno pu6a4ite ne moje6 da gi stresne6 s tui za zdarveto, az da im kaja pak 4e ot cigarite taka 6te ostareqt i pogrozneqt, 4e prosto 6te sa golemi urodi i e mn nepriqtno vaob6te ne znam, az ako pu6a nqma da moga da jiveq s taq misal.Kolkoto i sme6no da zvu4i.
)
Ми дам аз сам подвижен куминKARELIA RulzZz
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Не пуша дори не съм пробвала...
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
DA, I AZ PU6A, NO TAKA MI HARESVA!
SPORED MEN VSEKI IMA PRAVO DA IZBIRA SAM KAKVO DA PRAVI, VSE PAK SI E NEGOVIQ JIVOT![]()
da propushih za sajalenie...![]()
no tova e zashto mi pisna ot vsichko...
![]()
![]()
NE!!!I ne smqtam da go prvq...
Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval
ne![]()
Не пуша сериозно.Ама като отида на кафе си дърпам по 1-2 цигарки.
Badi naxakan za da ne si precakan.
mi da...no ve4e po4ti ne, zavisi s kfa kompaniq se dvija![]()
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
DA, ponjakoga malko, no kogato pia mnogo pu6a!![]()