- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли?
Не не пуша!И ако питаш защо,защото е грозно и вредно,а вече не е и модерно!Пък аз не обичам да си вредя,даже напротив!!!![]()
Болката е неизбежна,страданието е по избор!
H E
Да бе!Верно лиПървоначално написано от Momcheto_sf
Мн смислен отговор.Какво щеше да ти стане, ако постнеш в друга тема - с един пост по-малко и с един процент по-малка вероятност да се превърнеш във флуудър
![]()
По темата
Не пуша, но мн искам да започна.Това, естествено, не означава, че ще налапам цигарата, толкова мн ми се иска, дори и да ми унищожава живота..Но за мен е мн по-вредно, отколкото за вас, така че това ми опъва ръчната и ме кара да стоя далече от цигарите.
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
NE pu6a,jivotut mi i bez tova e tvarde truden,ne mi trqbva da go uslojnqvam o6te
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз пак пуша немога да кажа защо навик ми е и немога да се откажа.![]()
И да паднем и да бием пак ще се напием.
ve4e He![]()
Днес става точно 1 месец, откакто не пуша цигари и съм много доволна, че ги спрях![]()
Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР
НЕ! пушенето е за селяни!пушите ли?
Не пуша. Преди пушех ама ги отказах![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Еми за съжаление пуша..то вече няма за кога да ги отказвам..а и не искам.![]()
Не стига,че разните храни,замърсяването на околната среда и т.н. ми погубват здравето,ами и да пуша - НЕ,НЕ ПУША.На 17 год. и се радвам,че досега и 1 цигара не съм изпушила.Тия малките 6-7 клас,които пушат просто не знаят какво си причиняват,на 20 години ще изглеждат като на 40.А и което е най-плашещото на кутиите пише,че цигарите убиват,но едва ли много хора обръщат внимание.Мой близък наскоро почина заради тъпите цигари,не искам да причинявам на близките ми болка заради тъпия тютюн.Хич не ми пука,че според някои това било модерно,т'ва е най-голямата простотия.Всички около мен отказват цигарите,явно не е толкова сложно.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Не,не пуша.Просто не виждам смисъл в това да си развалям здравето,заради цигарите.Никога дори не съм палила цигара.Не мога да разбера какво толкова ви дават цигарите?Някои казват,че пушат,защото се успокоявали,като запалят цигара.Какво е успокояващото,при положение,че си унищожаваш бавно,но сигурно здравето и си скапваш белите дробове?!Както и да е.Всеки сам решава за себе си,всеки носи глава на раменете си.
![]()
Fuck me,i am famous!
Ne!!! Ne iskam da sm1rdq na gadno i horata da se 4udqt de da si zavr1t nosovete po-dale4 ot men
Da pusha , ne che mnogo se gordeq s tovaNo ne pusha mnogo... 1 kutiq za okolo 3 dni mislq 4e e normalno pri polojenie che po cql den sum s priqteli po kafetata...
![]()
![]()
Ot LiUb0vTa 0cHaKvAmE Da Ni PrAvI ShTaStLiVi,A KoGaTo Ne UsPqVa Q NaPuSkAmE!ImAmE Sv0b0dAtA I VyZm0jNoSsTa Da Se VlIuBvAmE Mn0g0 PyTi,No PoLuChAvA Li Se ?!?
ne!!asmati4ka sam se pak![]()
да пуша![]()
![]()
ne pu6a i za men da propu6i6,za6toto uj taka si po-gotin/a e SUPER TAPO!!!!!!!!!!!!
NIKOGA NA KOLENE,PRED KOGOTO I DA E!!!
Пуша само когато пия, а вече не пия => не пуша.
Sing with me, sing for the years
Sing for the laughter, sing for the tears
Sing with me, if it’s just for today
Maybe tomorrow the good lord will take you away
Dream until your dream come true
Dream on, dream on, dream on...
Pu6a i ne mislq da gi otkazvam.Ne sam 4ak takav komin, 1 kutiq stiga za okolo 2-3 dena, normal...![]()
I CAN'T GET NO SLEEP
offf pri men e adski stranno...bqh protiv cigarite,sled tva v daskalo pokrai edna gi pochnah za koeto syjalqvam,ama veche mi e trudno da gi spra...ima momenti v koito mn se qdosvam na sebe si i gi spiram za mesec,ama v sledvashtiq moment pusha po polovin kutiq na den...![]()
АЗ ЛИЧНО ДАЖЕ НЕ СЪМ И ОПИТВАЛА ДА ПУША![]()
ne, ne pu6a!Daje ot mirizmata ponqkoga mi stava gadno...
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!