- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- reklama na teenproblem
V4era popadnah na reklamata na saita ni i tui kato niakoi ne sa ia vijdali o6te re6ih da vi ia pokaja. Su6to iskam da pitam dali niakoi znae koi sa teia momi4eta i vlizat li vuv foruma.![]()
![]()
А...къде е рекламата?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Mi taia kartinka e reklamata.Ne se li vijda?Първоначално написано от Josefinne
6te ia sloja i v tva mnenie ma ne znam az si ia vijdam..
![]()
![]()
spoko ve vijda sedobra reklama ama mai teq momi4eta ne pi6at tuka
![]()
ох майко мила, не знам откъде го изкопа това, но ако аз лично бях видяла тази реклама преди да съм влизала в този сайт едва ли щях и да вляза....тия "мацки" са направо плащещи, махнете ги plssss![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Моля ви махнете тия хора от рекламата...Ужас!!!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Da be i az tva si pomislih!Първоначално написано от mira_
No ot dryga strana sityaciata v saita e takava 4e na 4ovek napravo my se povru6ta!
![]()
Moje bi e edin vid anti-reklama : "Ne vlizaite ako iskate da si zapazite nervite"!!!
![]()
Aide stiga sum se ebavala! Obi4kam si go saita ni!Ne6to me e hvanala ligavata dneska!
![]()
az puk nishto i nikva reklama ne vijdam((
Ujasni sa!!! ((![]()
stranno, no i as ni6to ne vijdam![]()
![]()
![]()
Az pyk shto gi vijdamПървоначално написано от e4o
![]()
този сайт е за тийнове...а именно тва описва обикновения тийнейджър..поне тука в бг............ту с цигара..ту с пъпки..и тей....идеална е рекламата...[/i]Първоначално написано от mira_
Ami reklamkata stava gore dolu ama ...tez "sladuranki" mai sa obarkali adresa
nz kvo da kaja..tva e napravo "GrOzn0" ne smqtam 4e tezi KraSaViCi opredeleno 6te privlekat teenovete a to4no obratnoto
![]()
![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
abe ne mislite li,4e tazi reklama moje da e napravena za ebavka ot nqkoi idioti,a ne saita taka da si pravi reklama?! nqma smisal prosto..nz..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az puk nishto ne vijdam no mi beshe interesno((
-------------
love is friendship set on fire!!!
kvi sa tiq be???otvratitelni saaaaaaaaaaaaa.bati-q da smenqt reklamata
Любовта е най-висшата степен на омразата
mi i na men taka, ama kvo da pravi6, dano ne6to se poqviПървоначално написано от bibonda
![]()
![]()
Хммм...добре де представете си, че някое от тези момичета влиза в сайта...как ще се почувства, ако прочете тея постове?!?!?!?!Еми съобразявайте се малко поне де...Първоначално написано от mira_
Плюс това...вие за какво влизате в тоя сайт?Защото примерно модераторите са хубави или админа(не че съм ги виждала де) или ,защото сайта е готин(е поне преди беше такъв)???Еми помислете малко де ...
Ami prava si ama momi4etata naistina izglejdat zle na teia snimki! Predpolagam 4e ako im biaha kazali da se ysmihnat vmesto da se pleziat 6tiaha da izliazat mnogo po-hybavi!Първоначално написано от Fallen_angel
![]()
![]()
Mene ne me burka kak izglejdat problema e 4e ne e mnogo hybavo i podkanva6to! Kakto kaza ve4e i mira_ ako biah vidiala taia reklama ne bih vliazla!Първоначално написано от Fallen_angel
![]()
[b]Ама аз все още нищичко не виждам!!![/b]
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Absoluitno si prava! Se pak nqmam ni nai-malka predstava kak izglejdat povecheto ot tez koit pishat tuka, ama tva ne mi prechi da vlizamПървоначално написано от Fallen_angel
Kefi me saita...pyk i ako ne sa osobeno hubavi..kakvo...nema spra da vlizam samo zarad tva q...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!