- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kvo mislite za le6tite
ami mqstoto na temata ne e mn tuka no nz kade e napi6a.ami na4i kvo mislite za cvetnite le6ti.ami az sam s 4erna kosa i zeleni o4i.i iskam sini le6ti mislite li 6te e qko.moi priqtelki mi kazaha 4e 6te stoi mn izkustveno.pak i mn se gubeli i trqa mn vnimatelno da se slagat.i nqmalo smisal 6tom nqmam problemi s o4ite da slagam oba4e az sam mn zaribena.kakvo mislite 6te stoqt li izkustveno.:P
po-dobre si stoi sus zeleni, men po me kefqt ot sini, makar 4e sum s kafqvi![]()
![]()
![]()
ami dokolkoto razbiram ti ima6 super ekzoti4no sy4etanie i mislq 4e i taka e mnogo efektno....oba4e naistina ot le6tite razlikata e porazqva6ta....moqta nai dobra priqtelka si sloji sini i tq e s kafqva kosa i kafevi o4i po princip polu4i se jestoko o6te pove4e 4e tq be6e i sys tymen zagar prosto o4ite i taka izpykvaha 4e nqma6e nujda ot ni6to pove4e ot spirala pri grimirvaneto....ako se zagleda6 suoer otblizo si li4i no 6tom iska6 tolkova za6to ne popita6 da probva6 ili ne6to takova...mislq 4e 6te ti dadat v nqkoq optika oba4e efekta e porazqva6t!!! napulno promenq oblika na 4ovek....ako si re6ila da dava6 pari za tova mislq 4e si struva...pone za men e taka![]()
i az taka mislq pak i za6to da si slaga6 kato nqma6 nujda. 6tom si sas zeleni o4i badi si sas zeleniopredeleno 6te stoqt iskustveno...
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
Mi az nosq leshti, bezcvetni.Slaganeto ne e takava filosofiq, svikva se.Imala sum i cvetni (zeleni) i stoqt qko.Cherna kosa i zeleni o4i mi se vijda dobra kombinaciq...ama ti si re6ava6![]()
My heart topur-lopur for you, baby!
а знаете ли колко струват цветните лещи![]()
Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР
ami okolo 100 leva nqkade zavisi ima i po skapi.nz to4no i az
na4i purvo na vuprosa kakvo mislia za cvetnite le6ti -> spored men tova e glupava rabota! ama prosto ne moga da ia proumeia. vseki cviat o4i nosi ne6to krasivo v sebe si. mnogo hora ne haresvat kafiavi o4i, a na men naprimer mnogo mi haresvat tui kato izlu4vat toplina. niama kofti cviat o4i!Първоначално написано от mnoo_sexy
vtoro -> ti si s zeleni o4i..? LUDA LI SI DA SLAGA6 LE6TI? zelenite o4i sa nai hubavite pone spored men. izob6to ne vijdam smisal. a i nai kupuvanite le6ti sa imenno zelenite - kakvo ti govori tova?
treto -> otnosno tova dali 6te sedi izkustveno.. tova ne e sasem taka... zavisi ot le6tite. ima le6ti koito izglejdat absoliutno estestveni (tova ti go garantiram), no ima i takiva, s koito 6te izglejda mnogo izkustveno i grozno.
4etvurto -> za tova 4e mnogo se gubiat i triabva da se slagat vnimatelno. emi az nosia le6ti (ne cvetni) i moga da ti kaja 4e kato svikne6 niama da ima6 problem s slaganeto, samo v na4aloto e vuzmojno da ti e dosta nekomfortno. otnosno tova 4e mnogo se gubiat... ako le6tite ti sa meki niama da gi gubi6 tolkova lesno. ako sa tvurdi padat zna4itelno po lesno i => se gubiat po 4esto. tvurdi le6ti oba4e ti triabvat samo ako ima6 opredeleni zaboliavania s o4ite, koeto se proveriava s obiknoven pregled ot lekar. vupreki vsi4ko mnogo si zavisi ot o4ite na 4oveka tui kato niakoi sa po vodnisti a drugi po suhi. ako o4ite ti sa ot po suhite togava le6tite 6te ti padat po lesno. no tova se korigira s le6ti koito imat po visoko sudurjanie na voda.
nadiavam se post-a mi da ti e svur6il rabota![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ne e mnogo viarno tova. estestveno 4e moje6 i za 100lv da si nameri6 no tova sa ot po skupi4kite. edni obiknoveni meki le6ti li4no na men mi izlizat kam 25 lv... => cvetnite sa kam 50-60lv.. 100lv biha mogli da sa edinstveno vnosni le6ti i to na niakoia dosta skupa markaПървоначално написано от mnoo_sexy
![]()
Ами аз доста съм чела за лещите, защото аз имам проблеми с очите и ме интересува пряко. Искам да ти кажа, че лещите по принцип са си вредни за очите, защото ограничават достъпа на кислород, което , както сама се сещаш не е полезно за окото. Освен това цветните лещи са много скъпи. Цената им зависи от това дали се носят през деня само или през цялото денонощие и от срока им на годност. Има лещи за по 1 ден и такива за по 3 месеца. Освен лещи ти трябва и смес за тях. Вярно е , че много лесно се губят и че трудно се слагат. Не мисля, че трябва да си мъчиш здравите очи с лещи сао заради едната му гъзария. Зелени очи и черна коса са дори по-интересна комбинация от сини очи и черна коса. Но все пак ако си много зарибена може да пробваш за ден-два, но не ти препоръчвам за дълги периоди.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Znaete li dali ima takiva le6ti,koito da ne se mahat po princip-nito denem nito no6tem i da ne uvrejdat o4ite,za6toto sam 4uvala 4e po princip le6tite ne mogat da se nosqt postoqnno,v smisal 4e ne trqbva da se spi s tqh i ve4er trbvalo da se mahat.pak az iskam kato gi sloja i da ne gi maham ve4e mi da mi stoqt vse edno sa mi istinskiteo4i i da ne se pritesnqvam samo da gi svalqm i da gi maham.ima li takiva le6ti spored vas?i ako ima dali cenata pak 6te e 50-60 lv.???Az po princip sam s rusa kosa,no o4ite mi sa kafqvi,pak iskam da sa zeleni ili sini,ama mnogo da ne nabivam v o4ite na horata 4e mi e promenen cveta,Dali ot kafqvo na zeleno mnogo 6te li4i,v smisal dali e mnogo drasti4na promqna na cveta?Posavetvaite ne6to kakvi le6ti da si vzema taka 4e da ne li4i 4e sam promenila cveta i da badat v svetal cvqt?Thenks!!!
emi az bih te posavetvala da ne si slaga6 tai kato az nosq no ne 6toto zaradi gazariata a poneje mi se nalaga 6toto ima problem s o4ite i da ti kaja barzo se svikva s tqh no kakto znae6 sqko na4alo e trudno 6a vidi6 sama na kvo se podlaga6..na4i ako bqh na tvoe mqsto da nqmam problemi s o4ite nikoga ne bih se slagala le6ti prosto se 4udq na nqkoi hora kak sami bez da iskat 6a si dokarat problemi prosto nqma smisal ot tva 6tom si se rodila s takiva o4i4ki badi si s tqh 100% sam obedena 4e si ti otiva mno cveta i nqma nujda da si slaga6 dr cvqt a i ti daje si s zeleni o4i kvo po hubavo ot tva
![]()
no se pak ti sama si re6ava6 de ..puk daje ako iska6 opitai vij kak e da ti mine meraka a posle sama 6te gi ostavi6 6a vidi6 4e taka 6a stane az taka moite gi nosih 1 g. to4no i do sq ne sam gi slagala ..
samo 6te posavetvam pak ne si sazdavai sama problemi nqma smisal prosto Uspeh![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
si4ki le6ti si li4at nezavisimo dali cvetni ili ne, osobeno ako gleda6 nastrani se vijda kontura im- ot li4en opit go kazvam
to4no taka eПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
4e stoqt izkustveno nqma spor po vaprosa, no drug e vaprosa, 4e kato si gi kupi6 sled 3 meseca trqbva da gi hvarlq6...ina4e po-trainite sa skapi4ki![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Дам, тук съм съгласен - има лещи и лещи.
Това дали ще ти стоят изкуствено, зависи какви тоно ще потбереш - не разчитай на някой от масовоте, "универсални" модели. С такава покупка можеш само да си съсипеш здравето. Без значение дали искаш леща с диоптър или само такава с козметичен ефект, не ти препоръчвам да пропускаш посещението при очен лекар. Той ще ти даде рецепта за лещи, съобразени с ТВОИТЕ особености, която се представя в оптически магазин, а оттам дават поръчка за леща, която ти пасва идеално и е правена само за теб. Друг е въпросът, че това е малко скъпо удоволствие, особено ако човек се е спрял на някоя хай марка...
Както казах, универсалните модели са нож с две остриета - можеш да ти паснат идеално, могат и да увредят очната ти роговица.
Не искам да те плаша, това е самата истина.
В крайна сметка сама решаваш.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
to4no taka eПървоначално написано от Absconding
!?
kakvo pak kazah deto ne triabva6e????Първоначално написано от [B
![]()
Abe ne znam dali 6te stoqt iskustveno,oba4e za men perfektnata kombinaciq e 4ena kosa i zeleni o4i...Taka4e ne mislq 4e s sini 6te ti e po qkoПървоначално написано от mnoo_sexy
![]()
Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval
ami az su6to sum s mnogo dulga 4erna kosa , no imam svetla koja i nosq cvetni le6ti , sini. Mi az se haresvam s tqh i kazvat 4e mi otivat . trqbva da probva6 ii da vidi5 kak to stoqt , Ina4e postavqneto e dosta trydno No si zaslyjava![]()
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
ne e verno 4e 6te stoqt izkustveno vaob6te ne se zabelqzva,ama vaob6te!oba4e kato si sloji6 i o4ite ti karvqsvat stavat v edni kravonosni sadove i e mn gadno ujasno e!![]()
![]()
![]()
ne e viarnoПървоначално написано от Ralka
![]()
Ами то по-принцип както си решиш, но има ли смисъл. Гаджето ми има лещи, т.е. една леща вече, и ми е казвал, че са доста скъпи в България. Пък и много пипкава работа. Първо, че могат да ти дразнят очите, а и лесно се чупят. Трябва да си много внимателна. А дали ще стои изкуствено не знам.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Ami sestra mi imashe zeleni leshti,a tia e s kafiavi o4i i opredeleno i stoiaha izkustveno!Vse pak tova e 4ujdo tialo!Az ne nosia shtoto sam sas mnogo krasivi sini o4i4ki :P .. heh.. skromna sam,nali?!
Gadnoto e,4e triabva da si kupuvash novi na niakolko meseca!
Cenata na leshtite e okolo 100 kinta,zaedno sas si4kite mu gluposti tam (raztvori za po4istvane,izkustveni salzi4ki za ovlajniavane na o4ite i predpazvane,konteiner4eta za leshtite) i t.n.
Ama ti,shtom si sas zeleni o4i4ki ne vijdam za kvo sa ti?!E,ti si reshavash!! Uspeh!! ))![]()