.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от The Goodbye Girl...
    Ами то по-принцип както си решиш, но има ли смисъл. Гаджето ми има лещи, т.е. една леща вече, и ми е казвал, че са доста скъпи в България. Пък и много пипкава работа. Първо, че могат да ти дразнят очите, а и лесно се чупят. Трябва да си много внимателна. А дали ще стои изкуствено не знам.
    Ne se 4upiat,a se kasat!Leshtite sa super meki,za da ne drazniat mnogo o4ite!No inache si prava!Lesno se kasat!Triabva da vnimavash!! ))

mnogo gotino 6te stoqt ,ako si s 4erna kosa sinite le6ti ...malko trudni4ko se svikva v na4aloto ama sled tova nqma da ima6 problemi,predpolgam.probvai,mislq ,4e 6te e sladko!!!
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

spored men nqma6 nujda ot sini le6ti. 4erna kosa i zeleni o4i e strahotna kombinacia. otnosno svikvaneto, az nosia le6ti bezcvetni i v na4aloto naistina e trudno, no tova e samo prez parvata sedmica. ako ti kaja parvia den kolko 4asa gi slagah.. ako iska6 mi vqrvai - 3 4asa. no puk edna moq priatelka parvia pat si gi e slojila za 15min. taka 4e... zavisi. no mine li 1 sedmica 6te gi slaga6 i maha6 bez problem.
    spored men 6te stoqt izkustveno, taka sum i 4uvala.
    az ot moite sum mnogo dobolna, predlagaha mi da mi gi napravqt i cvetni za 80lv. (i ina4e sa si tolkova) i moje6 da gi nosi6 1 godina.

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    vobste da e se pravish na paliacho... shte stoi mn izkustveno
    zeleni ochi i cherna kosa.... e mn qko da imash!
    a puk za kakvo da si slagash leshti?!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен

:)

ami i as sum si haresal 2 modela le6ti ediniq tigrovi o4i v smisal kote6ki ama sini i drugite sa napulno 4erno no sa po 70 leva ednata a i rastvora e o6te 50 leva mnogo pari sa tva a i nqma da ti sedqt izob6to iskustveno iskustveni sedqt samo edin model det sa prototip za bulgariq i tva sa napulno belite le6ti demek slaga6 gi i nqma6 o4i sano edno golqmo bqlo petno vmesto oko mnogo brutalno nali ? :twisted samo si predstavi nqkvo mom4e da te pita kolko e 4asa i da zabie vmesto nqkvi o4i 2 beli petna v teb e nap[ravo sigorno 6te pripada seko momi4e samo kat gi vidi teq o4i ama sa poru4kovi i sa mnogo pari ina4e i as iskam da si zema takiva ama nqma ina4e moga da ti kaja kade moje6 da si zeme6 le6ti det sa mnogo ka4estveni i hi4 nqma da ti sedqt iskustveno ako iska6 mi pi6i na meila ili mi prati li4no sob6tenie i as 6te ti kaja adresa na taq optika as tam sum govoril s 6efkata se poznavame 40 leva e ednoto oko i sa ednogodi6ni nai hubavata markla i ako znae6 sinite kakvi sa 6te pedne6 kat gi vidi6 ako si gi zeme6 povqrvai mi seko mom4e 6te moje da go stopi6 samo s pogled i ne se gubqt lesno daje hi4 ne ! tva go znai ot men no iskam da ti kaja 4e ne seki ima smelosta da si slaga le6tite seka sutrin tva moje bi 6te ti se stori sme6no no edin moi priqtel nqma6e taq smelost moje i ti da q nqma6 taka 4e vij dali q ima6 smelosta ne e sme6no tva hi4 ne e ! vij dali q ima6 smelosta i togava si gi kupi ako iska6 mi pi6i na li4no prez foruma ako ima kakvo da me pita6 a i da ti kaja o4ite ti 6te sulzat kum 2 sedmici ot samite le6ti poneje te gi priemat kat za bokluk v o4ite i 6te sulzat i to ne malko se edno da pla4e6 seka sutrin po 1-2 4asa i taka kum 2 sedmici tva e mislq si4ko det ima6e da kazvam ako ima kakvo da me pita6 pitam ie ma 6te ti kaja kakvoto iska6

4esno da ti kaj spored men 6te e po dobre da si s1s sini le6ti. az li4no ne s1m nosila no predpolagam 4e 6te stoi qko

Град
    Heartbreak Hotel
    Sa4etanieto 4erna kosa s zeleni o4i e mega qka!Zavisi i ot zelenoto no ako iska6 tolkova li6i po-skoro si possili zeleniq cvqt! :P bi bilo po-qko otkolkoto da gi pravi6 sini!Nai-dobrata mi priqtelka naprani taka i i mega QKO!

Повече от фен
    Aз да попитам нещо, защото не съм много на ясно с тези лещи. Та прочетох няколко мнения и забелязах неща от рода "Аз нося безцветни лещи". Какви подяволите са тези лещи ... лещи с диоптър само ли ???Или ако не, то какви са
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Цитирай Първоначално написано от geri tod
    Sa4etanieto 4erna kosa s zeleni o4i e mega qka!Zavisi i ot zelenoto no ako iska6 tolkova li6i po-skoro si possili zeleniq cvqt! :P bi bilo po-qko otkolkoto da gi pravi6 sini!Nai-dobrata mi priqtelka naprani taka i i mega QKO!
    Хахах Гери,мерси за рекламата хах :P

miii da ti kaja az mislq che leshtite mn uvrejdat ochite edna pr.na skoro si ze dade mislq che 120lv ili neshtu takova.Ne sym te vijdala no spored men cherna kosa i zeleni ochi e strahotna kopbinaciq az lichno sam s mn cherna kosa i si misleh da si vzema zeleni leshti ama vse se razkolebavam...aa kak iskam beli..maneeee mn she e qko

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi az mn iskam edni takiva det ti praeha o4ite kat koteshki ama neznam dali da si zema

Повече от фен
    Ami zna4i dosega pro4etoh kakvo li ne po taq temi4ka i nqkoi be6e napisal 4e se gubqt i 4upqt mnogo lesno.Az nosq bezcvetni le6ti (s dioptar) ot 9 meseca ve4e i o6te ne sam gi gubila i ne sa mi se kasali.zelena kosa i sini o4i naistina e mnogo exoti4no sa4etanie i nqma smisal da si slaga6 sini.a pak dali 6te stoqt izkustveno zavisi ot tova kolko svetlo sinio izbere6. kupi si nqkolko 4ifta sini kolkoto da vidi6 kak e ama imai predvid 4e kato nosi6 le6ti po lesno ti izsahvat o4ite. a pak kolko 6te struvat si zavisi ot tova kakvi si kupi6 ima razni deto se nosqt samo po 6 4asa te bi trqbvalo da sa nai evtinite.

Guest

Re: kvo mislite za le6tite

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Цитирай Първоначално написано от mnoo_sexy
    ami mqstoto na temata ne e mn tuka no nz kade e napi6a.ami na4i kvo mislite za cvetnite le6ti.ami az sam s 4erna kosa i zeleni o4i.i iskam sini le6ti mislite li 6te e qko.moi priqtelki mi kazaha 4e 6te stoi mn izkustveno.pak i mn se gubeli i trqa mn vnimatelno da se slagat.i nqmalo smisal 6tom nqmam problemi s o4ite da slagam oba4e az sam mn zaribena.kakvo mislite 6te stoqt li izkustveno.:P
    na4i purvo na vuprosa kakvo mislia za cvetnite le6ti -> spored men tova e glupava rabota! ama prosto ne moga da ia proumeia. vseki cviat o4i nosi ne6to krasivo v sebe si. mnogo hora ne haresvat kafiavi o4i, a na men naprimer mnogo mi haresvat tui kato izlu4vat toplina. niama kofti cviat o4i!

vtoro -> ti si s zeleni o4i..? LUDA LI SI DA SLAGA6 LE6TI? zelenite o4i sa nai hubavite pone spored men. izob6to ne vijdam smisal. a i nai kupuvanite le6ti sa imenno zelenite - kakvo ti govori tova?

treto -> otnosno tova dali 6te sedi izkustveno.. tova ne e sasem taka... zavisi ot le6tite. ima le6ti koito izglejdat absoliutno estestveni (tova ti go garantiram), no ima i takiva, s koito 6te izglejda mnogo izkustveno i grozno.

4etvurto -> za tova 4e mnogo se gubiat i triabva da se slagat vnimatelno. emi az nosia le6ti (ne cvetni) i moga da ti kaja 4e kato svikne6 niama da ima6 problem s slaganeto, samo v na4aloto e vuzmojno da ti e dosta nekomfortno. otnosno tova 4e mnogo se gubiat... ako le6tite ti sa meki niama da gi gubi6 tolkova lesno. ako sa tvurdi padat zna4itelno po lesno i => se gubiat po 4esto. tvurdi le6ti oba4e ti triabvat samo ako ima6 opredeleni zaboliavania s o4ite, koeto se proveriava s obiknoven pregled ot lekar. vupreki vsi4ko mnogo si zavisi ot o4ite na 4oveka tui kato niakoi sa po vodnisti a drugi po suhi. ako o4ite ti sa ot po suhite togava le6tite 6te ti padat po lesno. no tova se korigira s le6ti koito imat po visoko sudurjanie na voda.

nadiavam se post-a mi da ti e svur6il rabota

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си