.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Надявам се някои тук да ми помогне....

Здравеите!Като начало съжалявам че пиша тук,защото мястото на темата е във форума за здраве. Но там няма нито един посетител,така че реших да пиша тук ,за да полу4а отговор възможно наи-скоро...
    Ще мина направо към проблема...закъснява ми с 16 дни и няма и следа от менструация [-o< .Обмислих всички варианти и не е възможно да съм бременна;с приятеля ми винаги използваме презерватив ,а и той никога не е свършвал в мен и въпреки това досега винаги сум била то4на като 4асовник и не ми е закъснявало с повече от 5 дни ;все още нвмога да отида на гинеколог защото лекарката неможе да ми пусне направление.Моля ако някои мойе да ми каже от какво е възмойно да се получи подпбно закъснение да пише....и ако има дори и 1% вероятност да съм бременна...моля информираите ме защото полудявам от притеснение
    Ne e vajno dali horata govorqt zad gurba ti vajno e kato se oburne6 te da mul4at :PPP

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    ще дойде няма къде да отиде
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Според мен е добре да си направиш тест за бременност,поне да си сигурна,че не това е причината.А иначе дори да ти е било редовно може да се случи да ти закъснее някой път.Мисля,че не е нищо сериозно.Може да е от настинка или от нещо др.На много неща може да се дължи Изчакай,може до няколко дни да ти дойде.

Град
    там някъде...
    AKO SI NA PO-MALKO OT 14 GODINI TOVA E V1ZMOJNO

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JivaRana
    Според мен е добре да си направиш тест за бременност,поне да си сигурна,че не това е причината.А иначе дори да ти е било редовно може да се случи да ти закъснее някой път.Мисля,че не е нищо сериозно.Може да е от настинка или от нещо др.На много неща може да се дължи Изчакай,може до няколко дни да ти дойде.
    Не, че мн ги разбирам тез работи, но мисля, че има право ..

Цитирай Първоначално написано от JivaRana
    +1 \/ a pak moe da se dalji na stres ili na ne6ty podobno... sp0xXx nqma kade da hodi 6e ti doide

Голям фен Аватара на &amp;ILoveU2
    Град
    Varna
    може и да е от студеното време. И аз съм си точна като часовник, но всяка година пропускам един, тая година ме изненада. Но за всеки случай си направи тест
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

napravi test za da se uspokoi6 (surechek-a e ne pove4e ot 3 lv v aptekite) no li4no az se samnqvam da si bremenna 6tom si uverena 4e se pazite ... spokoino

Не се притеснявай,щом си правила безопасен секс. Възможно е да ти закъснява по редица причини - стрес, промените във времето, може и в следствие на употреба на някакви лекарства .. Но както казаха другите направи един тест за бременност,за да си абсолютно сигурна,че не е това. А после единственото,което ти остава е да се успокоиш и да чакаш. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си