- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Надявам се някои тук да ми помогне....
Здравеите!Като начало съжалявам че пиша тук,защото мястото на темата е във форума за здраве. Но там няма нито един посетител,така че реших да пиша тук ,за да полу4а отговор възможно наи-скоро...
Ще мина направо към проблема...закъснява ми с 16 дни и няма и следа от менструация [-o< .Обмислих всички варианти и не е възможно да съм бременна;с приятеля ми винаги използваме презерватив ,а и той никога не е свършвал в мен и въпреки това досега винаги сум била то4на като 4асовник и не ми е закъснявало с повече от 5 дни;все още нвмога да отида на гинеколог защото лекарката неможе да ми пусне направление.Моля ако някои мойе да ми каже от какво е възмойно да се получи подпбно закъснение да пише....и ако има дори и 1% вероятност да съм бременна...моля информираите ме защото полудявам от притеснение
![]()
![]()
Ne e vajno dali horata govorqt zad gurba ti vajno e kato se oburne6 te da mul4at :PPP
ще дойде няма къде да отиде
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Според мен е добре да си направиш тест за бременност,поне да си сигурна,че не това е причината.А иначе дори да ти е било редовно може да се случи да ти закъснее някой път.Мисля,че не е нищо сериозно.Може да е от настинка или от нещо др.На много неща може да се дължиИзчакай,може до няколко дни да ти дойде.
AKO SI NA PO-MALKO OT 14 GODINI TOVA E V1ZMOJNO![]()
Не, че мн ги разбирам тез работи, но мисля, че има право ..Първоначално написано от JivaRana
![]()
+1 \Първоначално написано от JivaRana
/ a pak moe da se dalji na stres ili na ne6ty podobno... sp0xXx nqma kade da hodi 6e ti doide
![]()
![]()
може и да е от студеното време. И аз съм си точна като часовник, но всяка година пропускам един, тая година ме изненада. Но за всеки случай си направи тест
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Не се притеснявай,щом си правила безопасен секс. Възможно е да ти закъснява по редица причини - стрес, промените във времето, може и в следствие на употреба на някакви лекарства .. Но както казаха другите направи един тест за бременност,за да си абсолютно сигурна,че не е това. А после единственото,което ти остава е да се успокоиш и да чакаш. Успех!![]()