- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Po kakvi si padate?
^^ Само да е на 14-16 и ми харесват руси коси с кафеви кичури..или обратното..мн сексиПървоначално написано от shizzle
![]()
за мен възрастта няма значение харесвала съм и 2 години по малки от мен и 10 години по големи от мен.. зависи си от човекаиначе предпочитам височки.. по възможност светлооки , или пък леко мургавички с големи кафеви очи..
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Какво да се направи, язе съм 175, не 180.Първоначално написано от c0ca1na
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от mary_jane_666
Хахаха
И все пак мерсаж, че ме предпочиташПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
.
И аз искам да видя как е с кака, и да видим колко ще ме отрака. Трябва да се пробва от всичко.
Yo, маркуч!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Cheta si razlichnite mnenia i si mislia,che to i po-goliama razlika hich ne e losho.Da ama kogato damata e pod opredelena vazrast. I bluzkata i kreshti:'prokuror, prokurooor"
Da se vnimava! Male kolko strah sam bral!
Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!
Нормално.Първоначално написано от shizzle
Qki s stegnati dupeta i goteni cici![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
За мен възрста на момичето няма голямо значение, естествено между 16-25 най-често се заглеждам. По-важно е момичето да е хубаво, да се облича модерно с хубави дрехи(не кецове, за което незнам защо всички тинейджърки носят мирзливи кецове... ), с приятен тен (много мразя бели момичета), да се поддържат като цяло, не харесвам чорлави или пък с вежди като мамут. Разбира се и личната хигиена, винаги да е чиста и да ухае приятно.
Аз оставам фен на ученичките.![]()
Левски шампион але але!
мръсниците са ми слабост![]()
abe kvi sa tiq godini vie normalni li ste... ili te kefi ili ne te kefi ! 6to trqq seki da ima stereotip kakvi muje ili jeni haresva? moje da e na 16 i da ima akul i opit i moje da e na 30 i da e detski guz...![]()
Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....
alfcheto, спокойно, направи като нас и се забавлявай. Просто изброяваме различни образи, които ни харесват. Сегашната ми партньорка, без която не мога, няма много общо с описанието, което дадох. Нито пък бих й изневерил, ако срещна такова момиче.
Всеки си знае по какво се е заглеждал и си го казваме![]()