zdraweite. iskam da wi razkaja ne6to i da wi pomolq za sywet kakwo da prawq i da wi popitam za6to se dyrji taka? Zna4i s priqtelqt mi hodim blizo 9 meseca. Po4ti ne izlizame zaedno naposledyk. wse toi e zaet ne6to i ne mojem da se widim. no abs winagi 6te nameri wreme za pr si i syu4enicite si. non stop kato se zase4em w 4ata ili ako se widim mi powtarq, 4e me obi4a, a dori ne si prawi truda da se widim powe4e ot wednuj sedmi4no. az sym stra6no mn priwyrzana kyn nego i prosto ot towa mi stawa adski gadno. stra6no qko se izdynih zaradi nego w daskalo. Minalata godina ostanah na 3 poprawki zaradi mom4e, ne iskam powe4e. no kakwo da naprawq?! Ne mi izliza ot glawata! priqtelite mi mi kazwat 4e nqma da me zareje i 4e prosto nqma wreme. Do skoro i az taka si mislih, no we4e se symnqwam. W nedelq se widqhme za 2 4esa na edna ssre6ta na edin forum. toi se izpusna pred men, 4e minalata sedmica (tazi sysy sre6tata) e hodil 3 pyti na kino s pr, a na men nito wednyj ne mi se obadi. Zabrawi i 8miqt ni mesec, a toi ne e takyw poprincip. Molq wi kajete mi kakwo da prawq i zashto se dyrji taka? 4uwstwam se adski typa kato postypwa taka.