- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко много боли...
aamii otkade da zapo4na...1-vo mislq,4e da si sam e mnoo kofti,pone az mislq taka.za6toto i az kato sam sama po4ti si stoq samo vka6ti.am ne biva taka.naistina kogato 4ovek tarsi-namira.az vqrvam,4e dori i da si sama,6te nameri6 mom4eto za teb,koeto da ne ti govori samo prazni prikazki,no i a ti dokazva mnogokratno kolko mn te obi4a.ne biva da pravi6 ogromnata gre6ka da se ot4aiva6 i depresira6.mn e vajno i da ima6 istinski priqteli,koito da te nakarat da ne se 4uvstva6 samotna.nadqvam se,4e ima6 takiva hora okolo teb.ako e taka-izlizai s tqh,zabavlqvaite se,pravete si kupona zaedno...osven tva ako izpitva6 4uvstva kam nqkogo nedei da 4aka6 toi da napravi parvata kra4ka,ponqkoga se iziskva mn smelost,za da napravi6 parvata kra4ka,no povqrvai mi 6te si zaslujava.ako sega si sama,vqrvai,4e edin den vsi4kite tezi momenti nasamota 6et ti se varnat stokratno,4e i pove4e i to samo v hubavi migove,badi optismistka i imai vqra vav lubovta!!!!uspeh,mila!!!Първоначално написано от BaT_GirL
![]()
az sa6to ne vednaj sam si zadavala vaprosa za6to vse az sam sama,za6to naistina,a v sa6toto vreme vsi4ki drugi okolo men da si imat gadjeta,koito gi obi4at mn i s koito sa zaedno ot suam vreme i skoito imat vazmojnost da sa zaedno,a ne sa razdeleni ot adski golqmo razstoqnie.nnoooo si msilq,4e moje bi tva e edna ot trudnistite v jivota ni,koito trqbav da preodoleem i koito moje bi 6te ni napravqt po-silni.o6te vednaj ti kazvam nnikoga ne se predavai![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!