BaT_GirL май иска да каже,че се чувства сама относно любовта.Самотата най-често е душевно състояние.Сигурна съм,че има много приятели и хора,с които да се забавлява и да се чувцтва добре.Но когато на човек му липсва любов...чувства се празен и има усещането,че живее непълноценен живот.
Наистина е грешка,че прикриваш чувствата си.т С това усложняваш възможно най-много живота си.Понякога се случва да се притесняваме от реакцията на човека,в когото сме вюбени,да не знаем как ще ни възприеме и какво ще е положението в бъдеще...,до дори и да получим отрицателен отговор,ще ни заболи ама ... времето лекува.А ако живеем с чувствата в себе си без да ги показваме и споделяме...това е още по-мъчително и болката е наистина непоносима.
Любовта е най-сложното нещо в този свят.Където има истински и дълбоки чувства,винаги има болка,тъга и сълзи.
Любовта понякога може да дойде и да си отиде за миг,но това в повечето случаи е просто привличане,симпатия или физическо желание.Аз съм сигурна,че не може да обичаш истински някого без да си бил заедно с него и без да го познаваш достатъчно добре с всичките му положителни и отрицателни черти.
Когато си влюбен поемаш много голям риск.Но именно този риск те кара да се чувстваш жив и да преливаш от желания,мечти и емоции.Няма начин всичко да е само положително.Аз вече го приех.В този живот няма нищо идеално,то това не ни пречи да се опитваме да се доближим възможно най-много до съвършенството,нали?
BaT_GirL,правиш грешка като казваш,че все ти си сама.Това не е вярно.Не трябва да приемаш нещата така и още по-малко да се депресираш.
Когато харесваш някого и имаш желание за контакт с този него...ами пусни в действие чаровната си усмивка,бъди естествена и започни разговор.Ако само се самосъжаляваш и си задаваш хиляди въпроси няма да постигнеш нищо.Да,може би понякога е трудно,но когато постигнеш желаната цел, насладата е още по-голяма като знаеш през колко трудности и пречки си преминал.
Не те съветвам да бъдеш оптимист,но в никакъв случай не бъди песимист.Най-добре е да гледаш реално на всичко около теб и да разбереш,че в този живот нищо не само е розово.С това не искам да насаждам никакви отрицателни чувства.Напротив - има толкова хубави,красиви и прекрасни неща в този живот.Грях е,когато не ги оценяваме и обръщаме внимание само на лошото.Опитай се да намериш някакъв баланс между всичко важно за теб.Недей денонощно да мислиш само за любов.Тя ще стане част от живота ти когато му дойде времето.Може би е необходимо да преживеем няколко разочорования,за да може един ден да познаем истинската,чиста и неприкосновена любов !!!