- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко много боли...
И какво, всяка приятелка си излизаше с гаджето и те оставяха сама постоянно ? Ми ... незнам какво да ти кажа. При мен нещата стоят по много различен начин. Аз нямам такива приятелки, които да обръщат внимание само на гаджетата си и да ме загърбват заради тях. Пък и да излизат с тях, все ще са с компания, с която и аз мога да изляза, там ще вземат и някое момче, с което да се запозная... а и винаги ако помоля някоя да остане с мен, а не да излезе с приятеля си, ще остане с мен. Пък и какво, не мога ли аз да си изляза сама и да се разходя, да се запозная с някойПървоначално написано от Josefinne
Много ограничено гледате на света... Пък и това състояние на пълно вманиачение, тоест ето виж - гаджето ти заминава за два дена и ти се чувстваш самотна без него - намирам го за глупаво. не че и аз не съм се чувствала така, но сега си мисля,че не е нужно такова ограничение - да се чувстваш добре само и само с един човек и светът ти да се ограничава само до него. И какво ще правиш след като този човек си отиде? С кого ще си тогава? Като си се била дотолкова отдала на него и като не можеш без него дори 2 дена? Какво ще стане като се окажеш в положение,че трябва цял живот да си без него? Трябва да се научиш и да си сам. Да оценяваш свободата. Ако сигурността и рамото, което е до теб стигаха нима птичката щеше да иска да полети свободно? Ето тя си има всичко - храна, хора, които се грижат за нея... Но тя иска свобода...иска да лети. Защото иска да опознава нови светове, защото иска да е и независима. Та нали все пак всички се стремим към това - да бъдем свободни? Ето това му е хубавото да си сам - свободен си! Докато преди си раздавал цялата си обич на един човек, сега тя стуи от теб и може да достигне до всеки! Има тръпка, приключение...
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.