.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Lubovta e ...

Hybrid View

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

Lubovta e ...

Mnogo mi e gadno,haresvam si 13 godi6no mom4e toi hi4 ne izglejda na 13,no vse pa e na tolko,no az sam na po4ti 18 i nekak si mi e kofti... pa i toi mai si me haresva,ama taka da se kaji toi vse o6te si e dete a i az vinagi sam si padala po po golqmi no neznam kakvo mi stana ta hlatnah po nego... moje bi 4e e mnogo mil i 4e mn obi4a da se 6eguva a i sa6to taka i az donqkade sam si detski haraktr e sega ne razbiraite 4e sam nqkoq glezla koqto se sardi za bilo i nebilo ili e golqma egoistka... prosto nqkoi ne6ta me kefqt koito pravqt malkite ) e malkite na po 14-15 noo tova ne e nai golqmiqt problem,haide vazrostovata granica ne e tolkova fatalna az izglejdam na 13-14 tai kato sam nisi4ka slabi4ka i sas mn detsko lice i nikoi ne mi e daval 18 priqtelite sa mi kazali 4e moga da si hva6tam i golqmi i malki mom4eta... noo az vse im kazvah malki za6to sa mii a sega...?? a tova mom4e e brat na nai dobrata mi priqtelka a tq mn si me uvajava no ne iska az i toi da hodim... namekvala go e i ne iskam s neq da se karam zaradi taz lubov ta kakvo da pravq,prosto ne e vazmojno da tragnim skri6om 6toto grada ne ni e mn golqm a i e palen s klukari ili da se opitam da go zabravq,makar i trudno.da predpo4ita priqtelstvoto si otkolkoto edna nesigurna lubov...mai taka 6te e nai dobre no nz,mnoo me kefi tva mom4e samo kato go vidq i ...

Guest
    Estestveno, 4e trqbva da izbere6 priqtelstvoto v tozi slu4ai. Nai-mnogo da se polu4i kratkotraina vryzka s tva mom4e i nqma za6to zatova da gubi6 edna mnogo dobra priqtelka. No vse pak, ako misli6, 4e ima smisyl i tova nqma da povliqe na priqtelstvoto vi, se opitai da pogovori6 s neq - prosto nqma kakvo drugo da napravi6.

Повече от фен
    Iliqn4eto, spored mene e po dobre da ne raz4ita6 na nikakvi otno6enia s tova mom4e.Az po princip ne si padam po mnogo po golemi ot men mom4eta no si gi izbiram na mojata vuzrast(1 ne otri4am 4e ot vreme na vreme me izkefjat i po malki mom4eta ot men, no mislja 4e s takiva(po malki) ne moje da se polu4i ni6to poradi pri4inata 4e njama da obi4ate edni i su6ti ne6ta.Ti kazva6 4e si ti e detski haraktera, no ne misli6 li 4e na 18 kolkoto i da e ne e tolkova detski kato na 13, a i o6te pove4e 4e na 13 godini mom4etata sa...... mom4enca.Hodila sam s po malki mom4eta i prosto znam, 4e goljamata razlika mejdu vas nezavisimo dali toi e na 13 ili na 23 razlikata ot 5 godini ima mnogo goljamo zna4enie za otno6eniata vi.A su6to taka nikoga ne riskuvai priatelstvoto si zaradi mom4e!!!!! NIKOGA

slanchiceto
    Guest
    Zdravey,Iliqn4eto.Kato prochetoh tova,koto si pisala za onova momche na 13 godini vse edno chetqh neshto koeto az sam pisala.Moga da ti kaja samo da ne pravish greshkata da tragvash s tova momche.Az taka se vlubih v nai-dobriq priqtel na brat mi,koito e na 15 ( e ne e 13,no otnovo e mnogo malak mnoooogo ! ) Tragnah s nego i zapochnaha problemite.Az sasdhto sam na 18.Ne se zaslujava.Osobeno kato si ot malak grad.Az sashto jiveq v malak grad i e mnogo gadno.Povqrvai mi!Ne tragvai s nego.Pone tova e moeto mnenie.No v kraina smetka ti si reshavash.Prosto reshih da ti kaja,che spored men nishto nqma da izleze,zashtoto sam minala po tvoq pat.
    POjelavam ti mnogo uspe

rosu
    Guest
    Godinite nqmat nikakvo zna4enie!Lubovta e bez granici

Saglasna sam s rosu ot prednoto mnenie !!

friendship is the most important thing in this fu***** world
    XOXO...

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си