- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Istinski priqtel ili ne
Situaciqta e malko slojna: predi izvestno vreme se zapoznah s edno mom4e. O6te na vtorata ni sre6ta toi me nakra da go 4uvstvam mnoo blizak.Tvurde6e 4e ne e imal priqtelka kato men.Ima6e period v koito izlizahme vseki den za dulgo vreme, oba4e izvednuj neznam kakvo stana,no toi sqka6 izgubi interes kum men,prestana da me tursi a na men mi pisna az da go turs.Kazva 4e u4ili6teto e pri4inata da nqma vreme, no az mislq 4e 6tom stava duma za 4oveka koito ti e cenen vinagi 6te nameri6 vreme.Sigurna sum 4e ne e nqkoi povurhnosten - moje da se e razo4aroval ot men, a nai-lo6oto e 4e az o6te durja na nego i mi lipsva.Kazvaite kakvo da pravq???
P.S. Poqsnqvam samo 4e si ima gadje...
Fear leads to anger.
anger leads to hate.
hate leads to suffuring...
ami spored men nqma istinsko priqtelstvo-horicata te izpolzvat dokato im trqbva6,pone v pove4eto slu4ai![]()
ama ako ste si bili tolkova dobri 'priqteli' 4e da izlizate vseki den,zna4i vse pak my e bila priqtna kompaniqta ti,a za sega6noto povedenie sigurno si ima pri4ina-moje da po pita6 napravo
![]()
uspeh!
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
mi ti na praktika ni6to ne kazva6
na kolko ste godini....
horata kogato sa vyzrastni sa nepostoqnni i bezotgovorni, kakvo ostava za teenovete? poznai
mnogo e verqtno i da nqma absol7tno nikakva osnovatelna pri4ina
slu4valo mi se e da zadylbo4avam priqtelstvo i sled tova da se otdrypvam, bez pri4ina, i az ne znam za6to sym go pravila
a moje i istinata da e daskaloto i da e re6il da obry6ta pove4e vnimanie na priqtelkata si
ili pyk moje bi e sbyrkal kato si e pomislil 4e go haresva6 ili ne6to takova i za tova te otbqgva
a moje i da e ne6to drugo...
ne znam...dano vsi4ko da e happy end![]()
Give me your best shot motherfucker!
daskaloto pred priqtesltvoto fuck the schoolnai veroqtno se prai na lud
pozdravi
Da-teen-ove sme.I az i toi,a dadjeto mu e s 9-10 godini po-golqma ot nego i e ot drug grad.Mai v kraina smetka 6te izleze,4e e ot onezi hora,koito nqmat nujda ot istinski priqteli....
Fear leads to anger.
anger leads to hate.
hate leads to suffuring...
Ami da ti kaja shtom si ima gadje,no se e privarzal kam teb i posle izvednaj te zarqzva uj zaradi u4ilishteto...si napravi izvoda dali po otnoshenie nba chuvstvata si e postoqnenSpored men e po dobre dago zabravish kolkoto mojesh po skoro,ako prodaljava da ne ti se obajda!
![]()
ПоДпИс:
ObiChKam Vi hoRa!!!{}
ами може да прекарва повече време с приятелката си,все пак тя е на първо мястои като включиш и даскалото и аз нямаще да имам време
![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Ami...6tom toi kazva 4e e u4ili6teto ti nemoje6 da kaje6 4e ne e taka,za6toto naprimer az sega sy6to ot u4ili6te po4ti nqmam vreme za ni6to drugo!A i kazva6 4e si ima priqtelka - syvsem logi4na pri4ina da prekarva pove4eto svobodno vreme s neq.A dali si go razo4arovala s ne6to..?Tova moje6 samo ti da kaje6!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
znae6 li skypa,otiva6 i go pita6 napravo,bez uvartaniq.ako zapo4ne da ti govori uklon4ivo,ako zapo4ne da uvarta ti 6te razbere6,zarqzva6 go i tolkova,ako te pogledna v o4ite s tvard ton,bez da se zamisli ti kaje pri4inata ti ako go poznava6 dobre 6te razbere6 dali luje.uspeh mila.
Az da ti kaja 4e gadjetata idvat i si otivat a priqtelstvoto e Ve4no !!! az li4no nikoga ne postavqm gadjetata na parvo mqsto !!!Първоначално написано от sladkish4e
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ми по принцип за момчетата приятелите са на първо мястоно той може да те е използвал и да ти е говорил така ..нз...но ако ти беше истински приятел няше да те излъже и щеше да ти каже действителната причина поради която не те търси и квото и да било...тря да говориш с него
ЪЪъъъ темата е от 2004........защо пишете в нея?
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
ne e taka za men li4no ima edno i istinsko priqtelstvo i za men tva mi stiga znaesh li kfo mojesh da napravish zemi telefona zavarti nome4eto mu i mu se obadi kaji mu 4e iskash da se vidish s nego pone za 5/10 min ....za da si po prikazvate malko .........no nikoga ne obrushtai grup na priqtel toi rano ili kusno shte se seti za teb i shte te potursi se za neshto
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...