- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- momi4eta pomo6t za gsm!!
Zna4i imam to4no 3 dena da si izbera GSM! Hybavo oba4e ne znam koi! Spriala sum se na Sony Ericsson k700i i Samsung E800. Purvia ima mnogo po-dobri fynkcii no puk vtroria e po-hybav kato vizia! Vie koi bihte predpo4eli?Obru6tam se kum momi4etata i molia samo te da glasyvat v anketata![]()
Sony Ericsson k700iSamsung E800
![]()
mi as bih si vzela samsunga![]()
![]()
mi zavisi..ako si vzima6 GSM-a,zaradi fuknciite,izberi purviqNO ako si go vzima6 za guzariq(demek da e po hubav)vzemi si SamsungE800
to az ot dvata bih izbrala imenno Samsung-a
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Samsung E800![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
az puk sum za Sony Ericsson k700i-to po sladko mi izglejda:P
oshte edin glas za samsung) samo kato vidqh, che rezultatut e 8:0 v polza na samsung, se shashnah napravo!
)
btw sony ericsson k700i ne mislq, che e po-dobur ot samsunga kato funkcii.. mb-tove, koito realno mojesh da izpolzvash, sa dosta po-malko ot 41 (maj tolkova gi vodqt) ..
4estito predvaritelno![]()
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
Взимай Samsung-a и бягай[аз поне така бих направила]
Satanas_daughter : kato si za sony ericsson-a 6to ne si glasuval/a v anketata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mai samo az sum glasuvala za SoNyEriCsSoN K700i![]()
![]()
edin moi priqtel ima takav i adski mn me kefi , a za SaMSuNg E800 znam malko ne6ta puk i ne sum go vijdala taka 4e predpo4itam sony ericsson-a![]()
![]()
VQRNO E 4E SAMSUNG PRAVQT STRAHOTNI SNIMKI , TOVA E DOKAZANO , NO TOQ SONYERICSSON E STRAHOTEN
![]()
Аз бих избрала Samsung E800,много ми харесваи като дизайн и като всичкоНо ти си решамаш
))И двата според мен си заслужават!
mi na men povoche mi haresva ot tiq dvata samsung e800,ama samo da ti predloja i neshto drugo.Men mnogo me kefi Samsung p510az takyv iskam da si kupq.
![]()
vzimai samsunga.Verno 4e 1-q ima pove4e funkcii ama za kfo sa ti tolkova djunjyriiki na edno mqsto :P Az sled okolo sedmica nqkade 6e si zimam motorolkata deto q reklamirat po btv-to [noviq model]s otvarq6t se kapak ama zabravih markata ina4e e super sladursko gsm-4e
Bkagodaria mnogo na vsi4ki! Mai Samsunga 6te si vzema vse pak vupreki 4e Ericssona mi haresva pove4e.![]()
P1ra71nQ mersi ama ne mersi!I za tva telefon4e biah mislila ma prili4a tvurde mnogo na P400 koeto ne me kefi!
![]()
Специално на мен не ми харесва нито един от тия двата телефона ... сони ериксон не ми допада като марка, а пък и не ми харесва на външен вид телефона, а пък самсунга е супер грозен ... незнам защо толкова много хора го харесват ... ама на мене изобщо не ми допада ... има мн други модели телефони, много по - хубави от тези двата ...
Но ти си решавап, разбира се...
Samsung-a![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
hehe vzemi si i dvata![]()
Ami az imam dr model sony ericsson i smqtam,4e sa ka4estvena marka...kolkoto do samsung-a,naistina kato viziq po-mi hraresva
v kraina smetka si vzemi tozi,na koito nai-mnogo 6te mu se radva6,nezavisimo ot glasovete v anketata!![]()
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!
Първоначално написано от P1ra71nQ
a mojesh li da mi kajesh neshto pove4e za samsung p510?az poglednah v mobilebulgaria:
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=643
i se zagledah i v Samsung SGH-E600
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=619
moje bi trqbva da pusna nova tema napravo, za da vidq dali nqkoi znae neshto pove4e za tezi dvata..![]()
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
мен по принцип ме кефят тия с капаците, но сега съм за Самсунга![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mi znachi tochno tezi dva i men me kefqtПървоначално написано от winnie_girl
http://gsm4you.com/shop/product_info...roducts_id=182 vij tuk pishe poveche za Samsung P510
http://gsm4you.com/shop/product_info...roducts_id=161 za Samsung E600
http://novgsm.com/model.asp?m=1291 tuk pyk mojesh da sravnish Samsung P510 s E600 ili nqkoi drug
![]()
Аз бих си взела Сони Ериксона, тоя Самсунг хич не ми харесваАз имам Сони Ериксон в момента, ама съвсем друг модел (P800) и съм много доволна. Имала съм и Самсунг -> това са женски телефони, т.е. малко функции
![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
Да ти имам проблемите...Ае мен Самсунга по ме кефи нещо
По последни данни на учени от Бруклинския университет, гълтането е полезно за здравето и намалява риска от рак на гърдата! За това - Драги жени, гълтайте, за Бога!
Hihi prava si Съни!Първоначално написано от Съни
Az po-nagore biah pisala 4e Ericssona pove4e mi haresva,ma nali znae6 4e v na6ta vuzrast e po-vajno mnenieto na drygite...
Kakto i da e, dneska si poru4ah Ericssona a sestra mi Samsunga! Kato gi poly4ime 6te vi kaja koi e po-dobur!
![]()
4estito.Първоначално написано от slun4ice
nadqvam se da e gotin.spored men ericsona e po qk,vupreki 4e imam samsung
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Az lichno ne bih si vzela nito edin ot tezi dva telefona,no ako triabva da izbiram bih si vzela Samsunag-a!!! ))![]()