.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Guest
    I az imam podoben problem kato teb, no tuk ima ne6to mnogo vajno.
    Trqbva s vsqko momi4e da se darji6 individualno (razli4en podhod)
    Precenkata oba4e e nai-trudnoto ne6to za6toto ni6to ne e takova kakvoto izglejda.Toest nqkoi momi4eta se darjat po edin na4in, a v sa6tnost ne sa takiva! Dosta podvejda6to.

Pri mene e su6toto vsi4ki me iskat samo za priqtel. I vsi4ki me smqtat za kavaler i mil 4ovek, no za gaje ne stava i duma. Idvat pri mene i si izplakvat vs problemi az nqmam ni6to protiv razbiram pove4e za tqh i za priqtelite i kakvi mom4eta haresva. A i na neq i olekva kato si spodeli problemite.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Da be,ebasi,i na mene si4ki momi4eta taka si spodelqt aboslutno vsi4ko i az mnogo si gi obi4kam i vinagi 6e im pomogna no na tqh ne im i minava prez glavata 4e moje da gi haresvam za ne6to pove4e a ako go namekna daje sa mi se prismivali ..... i tfa 4esno li e?

dada
    Guest
    А момчетата какво ще кажете по този въпрос? Какви момичета харесвате...отракани...тип курви..или по-скромни..? Кажете си мнението

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    az haresvam mili mom4eta,a ne nekakvi sme6ni "guzeta"
    аааа и аз и аз))....едни такиви милички сладички) ммм...жалко че рядко се срещат такива..

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Аз харесвам мили и внимателни момчета..Естествено трябва да имат и собствено мнемие..А не нямой глупав "дупедавец" ,който е готов да тръгне гол по улицата (метафора) щом аз съм го поискала..Такива момчета отегчават прекалено бързо...

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Az haresvam mili4ki,sladi4ki momi4eta ne naduti ami prosto sladuranki po du6a i da si priznaq obi4am da sa s po golqmo dupe....ne golqmo ama puhkavo

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Цитирай Първоначално написано от He3HaM
    Poprincip momichetata vinagi haresvat po-otvorenite momcheta tova e normalno . abre momicheta a , q kajete kakvo mislite za momchetata s brysnata glava ?
    men me kefiat,makar che prepochitam tezi s dulgata kosa :P
    Rabotata ne e da si Metal a Skin headS

Аз пък си падам по момичета,които се грижат добре за външния си вид ,но не мислят само за това!И да не са някакви курви дето сменят момчетата като носни кърпички.И най важното е да се разбираме .
    Keep It Real!!!

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ami i i az taka!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Град
    Тhe Land of the Drorks!
    Aз също съм забелязал, че има много момичета които се захласват по някакви "печени типове" ала-бала които често се държат супер зле с тях - научават ги да пушат, насилват ги за първия път и такива подобни.. Аз си мисля че много от тях го правят заради това че те самите(гъзарите) знаят каква стока са и гледат да смажат самочувствието на момичето и то да си мисли-"ми верно аз не съм кой знае какво" и др. подобни, и по този начин като прогледне какъв тъпак имат до нея вече да е станала кофти ситуацията..
    Като казвам това нямам впредвид че е масова тенденция, и се среща навсякаде, но има такива случай и те много ме дразнят!
    GROAAARRR!!!! много яка група!

:)

sqko momi4e haresva razli4en tip ne moje prosto ei taka da se kaje..do momenta sam haresvala baq mom4eta i nqmat ni6to ama ni6to ob6to edin s drug..
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Фен
    Град
    Монтана
    Ми аз нямам определен тип момче..но държа човека с който сам да е мил,внимателен и никога да не ме лъже за каквото и да било..падам си по леко щури момчета,които в всеки един момент са самите себе си
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Фен
    Град
    ам...навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от 2metraninja
    Мило момче... Истината е че момичетата харесват гаднярите...

Предпочитат да бягат след някой пич или някой да ги взима на абордаж, пред това да бъдат мили с тях и джентълмени....(Не надигайте кански вой, мили 2-3% от момичетата, които са изключение от това ми твърдение)

Това с особенна сила важи за диапазона 13 - 19 годишните... Което е и нормално де - искат да изживеят бурно буйната си младост, а после да се кротнат и спокойно да се облегнат на силното и сигурно рамо на някой мил младеж/мъж, който ще ги гледа в очите, ще си говори с тях и ще изпълнява всичките им прищявки... А те тайно ще си спомнят за бясния секс на паркинга зад дискотеката с онзи каризматичен нахакан гамен, с който се запознаха същата вечер и който никога повече не ги погледна след същата тази вечер

Без да искам да те обидя, ще ти разкажа една аксиома. А тя гласи че:
    "Най - големия тъпак в селото е този, на когото селската курва казва "Нека си останем само приятели"" Безличието е най - страшно... Безобидността е предпоставка за пълно неуважение и незачитане от страна на другите (и мъже и жени).

Така че, ако можеш - промени малко поведението си - пак бъди мил с момичето или момичетата, които харесваш, но след като привлечеш вече вниманието му със силно присъствие и самоуверено поведение.
    Бъди като самурайски меч - с твърдо режещо острие и мека, огъваща се сърцевина

А ако това си си ти и не искаш да се променяш - остава ти утешението че като порастнеш нещата коренно ще се променят - след 25 години ще си изключително привлекателен за момичетата/жените от твоето обкръжение.

Успех!
    Има нещо вярно в тваа на въпроса за момчетата не че да са големите газари ама па кое момиче иска некой задръстеняк дето няма авери и никаде не ходи?!?
    Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~

Guest
    Какви момчета харесвам ли чакай да помисля ми всъщност не ги харесвам, а просто са приятели, да са огромни типове яко биачи , да държат на чашка, и после да обръщаме маси и да псуваме всичко дет мърда.

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Ох...пич...незнам как мога да ти помогна!Виж сега....има много и различни момичета!Някои харесват мили,галантни,нежни....а други...си падат по"лошите момчета"въпрос на вкус!Може би не си олучил на правилното момиче с което да не сте само приятели!Пожелавам ти някой ден да го срещнеш...и да си щастив с него!Успех в любовта!
    [color=black][b] ☼٭ M

Бе има и трети вид момчета Дето са си печени,и нахакани,но дет се перчат на когото трябва. А с момичетата трябва да се даржат мило. Ей този вид момчета са РАЗБИВАЧИ НА СЪРЦА !

Забележка
    Бе вий момчетата сте много смешни отстрани кат земете да нареждате някое момиче,само щото не ви обръща внимание.
    Нали знаете "Гроздето е много кисело"-казала лисицата и подминала гроздето.
    Когато яка пичка те поиска и ти не се дадеш, тя със друг ще се натиска, а ти в гъза ще се ебеш!

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Az haresvam mom4eta koito sa mili romanti4ni (no ne prekaleno, za6toto stava dosadno) S koito moga si lafq na vsqkakva tema nai-ve4e za sex.Ama tezi deto sa mn otvoreni hi4 neme kefqt te jiveqt v nqkakuv drug svat kadeto mislqt za momi4etata "hva6ta6 ,ebe6 i bqga6" .Zatova edno mom4e trqbva da e malko po otvoreno ne ne prekaleno
    taka smqtam az

i az sam na sa6tto mnenie...i to4no po taakiva "mili" si padam xi xi xi

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Mi AzSam DoSta StraNNa...IsKam Da Sa MIlI S Men,No KogAtO sE qDoSAm aZsTAvAM lOShA...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Аз също Искам едно момче да знае как трябва да се държи с едно момиче!!!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    braos ti ma kefi6 ve4e ne sa na moda tejkarite a po mili4kite

Град
    Po KyPoNiTe:)
    predpochitam da e mil ama da ne prekalqva s tova
    Az SuM TyK, a Ti KuDe Si?
    Az MisLq Za TeB, Ti MisLiSh Li Za MeN?
    Az Te ObiChaM, a Ti MeNe ObiChaShLi Me?
    Az Te BaZiKaM, Ti VrUzVaSh Li Se?))

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    аз харесвам момчета,които хем не са много свити и среамежливи и угаждат за всичко,хем не са някви самоуверени и надути или пък баш "лоши момчета".Според мен едно момче трябва винаги да се държи на място,да знае кога да бъде мил и кога леко агресивен,не обичам някакви слабохарактерни момченца,но не обичам и безчувствени и надути.Харесвам такива които имат чувство за хумор,влизат ти в положението,можеш спокойно да си говориш с тях за каквото и да е било,имат силен характер
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от morfy
    ми според мен всички си мислят аз харесвам такъв и такъв тип момче и искам да има такива и такива качества ама накрая винаги се влюбват в някой който няма нищо или почти нищо с представата ти за идеален мъж...поне аз така си мисля...ест едва ли някое момиче харесва момчето да седи и да те гледа и да примигва и да не знае какво да ти каже от срам...просто е кофти...
    do nqkude sum sglasna,oba4e ne vi li pisva ot otvorkovcii takiva det se mislqt za golqmata raota.Ponqkoga stavat sme6ni u dori dosadni
    Живота е компот,в който всеки се бори за слива!!!

Момчета със самочувствие, което обаче да не е прекалено и да си има покритие; чувство за хумор, което да им идва отвътре, а не да си личи как се мъчат да измислят някоя шега; добри слушатели; непринудени; да се закачат; да да се интересуват от гаджето си, но и да не прекаляват с романтиката и вниманието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си