- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- na 17 i nikoga ne sym use6tala 4uvstvoto!
Ve4e sym na 17 godini bila sym s pone 10 mom4eta prez jivota si 3-ma ot tqh sa mi kazvali 4e me obi4at a az...sedq kato pyn i gledam typo i neznam kakvo da kaja...4uvstvoto e ujasno stava mi edva li ne jal ...i tova 4uvstvo me kara prosto da gi zareja predi da sa se vliubili prekaleno mnogo za6toto ne iskam da gi naranq...haresvala sym gi vsi4ki no ne i onova tolkoz izviseno 4uvstvo kogato ne moje6 da di6a6 bez 4oveka do teb neznam sigurno sym obyrkana ili me e strah da ne byda naranena...neznam kakvo mi ima!HELP!
![]()
Смятай... все едно за мен си го написалаАми аз бях в същото положение до скоро. Изхождайки от себе си, мога да ти кажа само, че страха да не бъдеш наранена винаги го има, но не той е причината за състоянието, в което се намираш
просто не си срещнала подходящото момче още. Пак казвам, че бях в абсолютно същото положение до скоро, но това се промени и не защото съм открила любовта, а просто защото вече знам какво искам и не си правя експерименти да съм с някой, който само ми харесва... Искам да кажа, че преди явно не съм била наясно какво искам и затова съм започвала и прекратявала толкова връзки ей така като съм мислела че то и съм наранявала неумишлено толкова момчета, за което искрено съжалявам
Съвета ми към теб е да се успокоиш и да бъдеш търпелива
Всяко нещо с времето си, нали знаеш
Само внимавай да не разбиеш още сърца докато осъзнаеш какво дествително искаш
Успех мила
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
spokoino.prosto vse o6te ne si namerila podhodq6tiq.ti si edin ot malkoto slu4ai,koito qvno znaqt kakvo tyrsqt.ti ne celi6 na posoki v tymnoto.znae6 kakyv to4no e tvoqt tip i kogato go nameri6...6te go razbere6.a tezi mom4eta-te prosto sa gubene na vreme.no ne spirai da opitva6.moje tozi,koito tyrsi6 da e edin ot tqh.kysmet!!!
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
AZ sum mom4e i su6to 6te ti kaja,4e ne sum go izpitval o6te,vinagi sme pove4e priateli otkolkoto istinski vlubeni,dori i da ima ne6to mejdu nas.Ne se ot4aivai,prosto nameri 4oveka,koito naistina 6te te obi4a i se otdai izcialo na nego.Ima6 vreme,ne si tolkova goliama..Uspeh![]()
Аз бях така до 26Първоначално написано от Анонимко
Е не съм и момиче. Няма да се плашиш. Всичко си идва с времето. Т.е. никога не е късно да станеш за смях.
![]()
Просто не си срещнала подходящото момче,с което да има тръпка. И аз бях така преди просто ги харесвах и нищо повече,но вече се промених има тръпка има обич има и мн щастие. Такаче спох ще намериш и ти твоето момче