Цитирай Първоначално написано от интересна
Хора,искам да ви попитам как се държите в училище,какво е поведението ви,какво се случва в един учебен ден в класа ви и извън него?
Много ми е интерсно. Ще ми се да зная и каква роля играете сред останалите-лидери ли сте или от по-скритичките?
И още нещо-за какво си говорите,като се съберете с противоположния пол,какво държание харесвате от него-по-отворено или скромно?
И въобще-нека си поговорим за свалките в даскало! Как стават те,какво правите и как привличете внимание? Как?КАК?кАк? Какво правите вие като се съберете в компания? За какво си приказвате? КАк поддържате жив контакта? Какво правите,за да бъдете неустоими? Нещо,което да ви отличава и да ви прави единствени?
Държа се много свободно,но не се прегръщам/целувам с който ми падне!Така си "украсявам" ежедноевието,като си правя ШОУ!Ами познавам почти всички от school,те също мене!Има едно момиче,което ме копира изцяло за да я харесват повече(това ме дразни)!!!
С едно момче може да си говориш за всичко!Стига да не те е срам!Аз искам момчето да е нормално нито по-отворено,нито по-скромно!Говоря си с него като нещо от рода "ООО как си","ОХОО","HI" или пък "КАК СИ".Вниманието се привлича,като пускаш бъзици.Като съм в компания си говорим всякакви глупости!Почти винаги измислям какво да кажа!Ами не мога сама да кажа,може би трябва да питаш приятелите ми от какво се отличавам от тях!