- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- антивирусна програма
Коя антивирусна програма използвате...![]()
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Norton AntiVirus
Ми сега съм с Norton-a ама мисля да си свалям Kasperski
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
mi i as sum s nortana,a ti
![]()
![]()
AntiVir spored men e nai-dobrata. Imalo e slu4ai v koito i norton i kaspersky sa se precakvali a AntiVir se e spravqla. Pak i zama mnogo malko resursi, ne kato norton
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
AVG s Ad-weara ..![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
KasperskyНа мен ми харесва, преди използвах Нортон но като си пуснах Касперски ми откри 4-5 вируса
![]()
Животът е прекрасен
Panda Platinum. Супер доволен съм от нея.
Kaspersky Anti-Virus. Не знам хубава ли е или не ама сигурно е добра щом брат ми я е сложил....
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
az sym s avast neshto si tam mai mai vyrshi rabota
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
И аз съм с KasperskyПървоначално написано от Devilkin
![]()
Norton Antivirus въпреки че казват,че прави някои проверки, които са ненужни и само заемат ресурс, като напр да проверява някой файл като го копираш от C: на D: и др. такива. Досега обаче съм нямал проблем.
Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".
Аз за сега съм с Нортон, но знам , че не е много добър. Както и да е аз нямам кой знае какви секретни файлове, които да крия, а пък от обкновенните лоши вирусчета ме пази за сега Нортъна. Аз много не разбирам от такива нещица![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
нортън....
Panda Platinum
Kaspersky-Anti-Virus ! Dovolna sam! ))
norton 2003 na-dobiq za sega 6toto ima mnogo definicii
: AMG Corporation
::
Panda Platinum