Хора помогнете ми да махнем гнусната Анелия ! Пращайте СМС на 1742 ! Много ми е гадно,че и стойка е номинирана. Представете си стойка се махне,той и димитар вече се махна....и какво ще стане?!?!? Ще гледаме 9 убитака които се разминават като мастии из къщата...и нищо не правят! Представете си ако стойка е нямаше...щеше да е баси тъпнята! А този найден...кво...готин...баси лигльото ! Той ги е накарал да гласуват против стойка... Е ок какво ще стане накрая ако така продалжава?!!? Ще останат само мъже?!?! Икво някой ще го гледа ли? Ще гледаме 3 месеца гнусни чекиджии ! МИ това си е баси тъпото ! Трябва ние зрителите да направим нещо ! Нека да махнат Анелия...тя е тъпа ...и след снощното и събличане ...държа се като олигуфренка...показа си увисналите цици и мисли ,че цяла България ще подивее по нея! Ами не ! Мел е готинка. Графичен дизайнер. По нататък няма начин да не я опънат ! Айде бе хора...помогнете да ИЗГОНИМ Силвия-Александра и онова дърто гадно лицемерно същество Анелия ! Айде надявам се сички да направим неочакваното !