- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- lap-top
Скъпи тийнчета... моля ви за помощ! Поне да ми помогнат тези, които разбират от лап-топ-и. Майка ми се е вманиачила на тема да ми копува лап-топ, но аз нищо не разбирам и не знам как стоят нещата при него. В смисъл интернет, памет и т.н. Ако можете да ми разясните нещата и да ми кажете колко горе-долу струва един хубав лап-топ! Благодаря ви предварително!![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
ми цените са от 1500-2000$
като един средно добър е около 2000$..
то на една и предлагаха 2 употреба
за 500$ ама не струва...
на мен щяха да ми купуват ама
после се разколебаха...и ми зехаPC
начи е тука са ми дали една конфигурация...
на Fujitsu Siemens LifeBook S7010
дано разбереш нещо щот аз не разбрах![]()
Pentium Mobile Processor 1500 MHz
Windows XP Professional
60 GB hard disk
512 MB DDR Ram
DVD zapisva4ka
Wireless LAN + Bluetooth
Modem
Gygabit LAN
1,77 kg
3 godini garanciq
1950$ струва
![]()
WOW toq e dobar lap top!i oshte funkcii shte ima no tiq koito si napisala sa dobri!!!
Mislia,che tezi DELL sa dobri!!!Imam takav!!! ))![]()
Моя е Fujitsu Siemens - Amilo M7400 -> много съм доволна от негоСтрува около 3000лв. (това е цена с ДДС).
А ценовата листа е доста разнообразна -> а характеристиките, зависят от това за какво ще го използваш. Влез в www.computer.bg там са приблизително най-изгдоните цени, също можеш да погледнеш и сайта на Стемо, така ще е ти е по-лесно да се ориентираш![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
leleeee super de i moita maika da iska6e da mi kupi lap topПървоначално написано от lover4e
![]()
![]()
Защо връщаш тема от 2004? Да не би да ти свършиха темите от 2007 и да ти трябват нови![]()
щото си няма друга работа..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
аз имам лаптоп...и то хубав..НО МИ ОМРЪЗНА ОТ НЕГО,ще си купувам комп.1 комп на същата цена +монитор илиза мн мн мн мн по-добре...по-добре ще е да разубедиш майка си/мое мнение/![]()
![]()