- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- razdqlata
Prava si,4e nqma smisal da mu pravi6 mrasno(vapreki,4e ponqkoga tova si e zalojeno v 4ove6kata priroda i go pravim neaznatelno..)Ot tova,koeto si napisala smqtam,4e i dvamata se obi4ate...Ti sama kazva6,4e e priklu4ilo po glupav na4in,no dali e svar6ilo!?az ne mislq,4e edin spor,karanica,skandal zna4i "KRAI",ako vie ne go poiskate...Ti si napravila kakvoto e nujno,a tova da mu se moli6-pod dostoinstvoto e spored men...moje bi mu trqbva vreme ,za da osaznae kolko mnogo zna4i6 za nego i kolko 6te mu lipsva6...godina i pove4e izob6to ne e malko vreme..nqma kak prosto da sloji6 ruka nad vsi4ko i tolkova..nai-malkoto e da pogovorite ot uvajenie edin kam drug i smqtam,4e toi trqbva da napravi vtorata kra4ka i da te potarsi za tova.Pone da se razdelite(nadqvam se,4e vse pak nqma da stane tova) kato priqteli...Spored men e adski tupo da si imal ne6to ob6to s nqkoi,bilo to za den,za sedmica,mesec,godina i posle vse edno ne se poznavate...Draj se,stiskam palci i vqrvam,4e 6te se spravi6!Tova,4e e kazal,4e ne ti pukalo,moje bi go e qd,4e ne si go pokazala pred nego -ne znam..Gledai da ne ostava6 sama,za6toto kolkoto i da e ,nai e trudno kogato si sam,zatvoren ,slu6a6 nqkoq muzika i vsi4ko ti napomnq za nego/neq...vsi4ki spomeni na kup sa v glavata ti i vsi4ko te pronizva adski bolezneno..
uspeh!![]()
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!