.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 112
    Guest

kak se zapoznahte s gadjeto vi?

Kak se zapoznahte s gadjeto vi? Kude stana tova?

Повече от фен
    Град
    Varna
    В ICQ
    Животът е прекрасен

hehe prez edin forum :P

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ми...тоя дет преди ходех с него ме запозна
    с моито пиле дет си го оби4кам
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Ами той е приятел на единствената моя добра приятелка...тя нещо се дърпаше да ни запознава (защото като ходя с нейни приятели правя глупости и тя се чуди как да ме оправдава) и на 15 септември отидохме на кафе аз, той и приятелката ми ииииии готово..)
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Супер фен
    Ами в университета -> в един курс сме И той си ме харесвал там известно време (близо 6 месеца), обаче отначало един негов (тъй де наш) приятел (пак колега) се опитваше да ме сваля, ама като разбра, че няма да го огрее и се отказа И после сегашния ми приятел ме заведе да ме учи да играя билярд, след няколко дена ме покани на един купон в тяхната квартира, на следващия ден дойде до моята квартира и оттогава живеем заедно
    Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

ami nie ve4e skasahme ma 6a ti kaja za minaloto mi :P ami v edno daskalo sme se pak toi si mi e haresal i toi se zapozna s men ma ne e nekfo zaspalo ot roda:kak se kazva6 ili ne6to takkova: prosto ...abe de da znam be6e ot odavna..

Lubka
    Guest

{{{|}}}}}}}}

zapoznaxme se s moia friend w bolnicata,stranno nali??? ama e fakt az s1m adski lyda glawa i togawa bex s1s s4ypen krak i tam se zap0znaxme ,xaresaxme se i taka we4e 8 meseca {{}}}}

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ааам чи....irc.....

Ami nastoiashte gadje niamam,no shte ti kaja kak se zapoznah s bivsheto!Ami v edin avtobus se zapoznahme !!! ))

`Noodle
    Guest
    Ami na edin lager...az q haresah...daje ne q popitah za imeto, i na tretata ve4er (ot deset dneven lager) bez vyob6te da sme si govorili, az sednah do neq q postepenno si premestih rykata na kolqnoto i, i posle kym rykata i tq mi otvyrna i taka )), sega ve4e i imeto i znam

Град
    Montana
    mi v 4ata,a parviq pat kogato se vidqhme na jivo hodihme na kino
    pitam se vseki pat kogato doide6 ti,za6to taka jestoko vremeto leti,kolko si mil s men i kak da sam 6tastliva,kogato tai e kratyk tozi mig,i utre ve4er e tai dale4e,do utre ve4er e cqla ve4nost

am i az se zapoznah s ve4e biv6iq mi priqtel,za sajalenie ,v 4ata i sled kato se vidqhme na jivo bqh me na disko.nikoga en bih sajalila,4e se zapoznah s nego.toi e strahoten 4ovek.zatova i prodaljavam da go obi4am,nooo sam si sami4ka...
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Slojno...zna4i, 4ateh s edin ot baq vreme, edin den mi vika "znae6 li koi e I**********e" i az mu vikam "Ne".Toi mi kaza, 4e e mom4eto, koeto bie pe4atite v diskotekata, v koqto hodq...Posle vaprosnoto mom4e samo mi se vklu4i...4atihme si po 3 4asa na den i vav petak se razbrahme na diskotekata da se zapoznaem, zapoznahme se...purvata celuvka i taka...
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Ami, pyrvo si lafehme c IRC (ne osobeno chesto), posle na 15.05 edin obsht priqtel ni zapozna i na 17.05 veche bqhme zaedno

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз на купона на най-добрата ми приятелка за края на учебната година на точно 5тия месец откакто ходех със предишното си гадже. На следващия ден се бяхме забили с настоящето. След 4-5 дена спахме заедно, след още 4 дена се гаджосахме
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Moga da kaja slu4ainost,a moje bi bilo sudba Predi 4 godini toi se zapozna s men na detska diskoteka za6toto beshe zabelqzal 4e sum tujna i mi kaza da se razveselq 4e vsi4ko shte bude nared.No sled tova ne se pozdravqvahme,toi ne me be6e zapomnil,az pomneh imeto mu.I predi 1 godina bqh se ponapila ,bqh go vidqla no6ta pred diskotekata i sum mu kazala 4e go poznavam i kak se kazva i sum izbqgala,togava toi me e tursel mnogo vreme za da se zapoznaem otnovo..e zapoznahme se ,stanahme si nai-dobri priqteli i sled godina priqtelstvo ,naskoro prerastna v strastna lubov koqto dulgo i dvamata sme krili)))

Голям фен
    Ами в един клас сме от 3 години, а ходим от 5 месеца
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Mi v u4ilishte - hodim ot godina po4ti
    Be angel, Be devil, Be fame

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Ami az s moqt priqtel si chateh v mIRC, a posle edna priqtelka ni zapozna i taka...chetiri meseca po-kysno trygnahme...obshto vzeto beshe mnogo opletena istoriq, zashtoto rabotata stana malko uredena,ama tova sega nqma znachenie
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Ами ходихме в една компутърна зала и после един общ приятел ни запозна. И почнахме да ходим на кафе и т.н.
    Badi naxakan za da ne si precakan.

Повече от фен
    Az moja go poznavah odavna, no bjahme samo poznati dori i zdr. ne si kazvahme.Edna ve4er toi me pozdravi a az go otminah.Na drugia petuk se napih vidjah go i mu se izvinih i ot duma na duma ..... godina i polovina

Guest
    V diskoteka!!! :P

Град
    Southampton
    Ми имал съм само едно Гадже и то за 2 сед. бяхме си чатили преди това и така се запознахме... иначе други съм нямал пък съм на 17... спек а ?
    Колкото по - големи и по - високи са човешките амбиции, толкова по-голямо и издигнато е самото човешко същество. Съдбата ще се усмихне на човек с големи амбиции и силен дух... www.Em1l.Tk

Град
    Southampton
    Цитирай Първоначално написано от biby_
    Moga da kaja slu4ainost,a moje bi bilo sudba Predi 4 godini toi se zapozna s men na detska diskoteka za6toto beshe zabelqzal 4e sum tujna i mi kaza da se razveselq 4e vsi4ko shte bude nared.No sled tova ne se pozdravqvahme,toi ne me be6e zapomnil,az pomneh imeto mu.I predi 1 godina bqh se ponapila ,bqh go vidqla no6ta pred diskotekata i sum mu kazala 4e go poznavam i kak se kazva i sum izbqgala,togava toi me e tursel mnogo vreme za da se zapoznaem otnovo..e zapoznahme se ,stanahme si nai-dobri priqteli i sled godina priqtelstvo ,naskoro prerastna v strastna lubov koqto dulgo i dvamata sme krili)))
    Много трогателно... направо ме разчуства , честно
    Колкото по - големи и по - високи са човешките амбиции, толкова по-голямо и издигнато е самото човешко същество. Съдбата ще се усмихне на човек с големи амбиции и силен дух... www.Em1l.Tk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си