.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    mi az s moito mom4ence se zapoznah tva lqto na 31 uli.togava hodeh s edin negov priqtel(nai-mn 2 sedmici da e bilo)ama toi be6e....abe ne be6e za mene.ot na4alo mi haresva6e tva 4e e romanti4en ama po edno vreme ve4e vze da ne se izdurja.s nego nemojeh da govorq,mojeh samo da se caluvam da se pregru6tam i t.n.to lo6o v tova nqma ama kato e postoqnno ve4e po4va da drazni.vednaj 1 fr broi-6 pati za 1 min mi kaza"obi4am te"to napravo e sme6no,zarqzah go.moje bi ne6tata biha se razvili po dr na4in ako go obi4ah naistina ama....takova ne6to nqma6e.mejduvremenno po4nah da se vijdam s toq negoviq priqtel(gadjeto mi)ima samo taka kato fr:s nego mojeh da si govorq,da se smeq..abe da sum sebe si!i postepenno zapo4nah da se vlubvam v nego..i toi v men(be6e o4eizvadno)i taka edin den az mu priznah i toi mi prizna i na sledva6tiq den sanahme gadjta oficialno.be6e 25 avgust 2006.i ot togava hodim(ve4e pove4e ot 4 meseca,koito se navur6iha to4no na koleda).lol6oto e 4e sme ot razli4ni gradovei go vijdam prez mesec-dva,ama tva ne ni pre4i da se obi4ame!!!i taka biv6eto mi gadje me zapozna sas sega6noto.zabavna istoriq a?aide 4ao sega 4e pak napisah roman

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    В русенци(сайт за запознанства,да поясня)
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Бяхме на кафе с приятелки. Той дойде с брата на едно от момичетата и така ни запознаха. След това беше поискал номера ми и една вечер ми се обади и ме покани на кафе. И така вече 2 години сме си заедно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ami az znaex kak se kazva ot mnogo vreme,za6toto sme ot edin grad,a grad1t ni e malak,no li4no ne go poznavax.Edna ve4er negoviqt priqtel izpra6ta6e moqta priqtelka i az go zagovorix kato go popitax kade sa oti6li na6ite''vliubeni''priqteli i dali 6te se vr16tat za6toto sestrata na momi4eto nqma s kogo da si xodi.Togava toi kaza,4e te nqma da se vr16tat i nqma problem-toi 6te q zakara.Togava oba4e (zaedno s momi4eto koeto trqbva6e da zakara)tr1gnaxa o6te 3 momi4eta i na mene mi stana neudobno.Zatova na sledva6tata ve4er mu se izvinix,4e taka sam mu natresla vs teq xora i ot togava se ragovorixme,a negoviq priqtel i moqta priqtelka,koito xodqt ni ''uredixa''...
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ммм...една прохладна лятна вечер се запознахме В Смолян се бяхме събрали голяма компания и после дойдоха и неговата компания(те се познаваха)и от там и мен ме запознаха.Жалко е че се виждаме само през ваканцийте
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    еми аз ше ви кажа за последната ми приятелка... имам си нова от няколко дена, но не е интересно...
    а за бившата... отивам аз на море... с наще... та там тя... с техните... и като се запознахме 2 дена нон стоп лафче... мн яко, на дискотека.... флиртове... на сутринта след дискотеката... завили сме се ние с едно одеало,гушкаме се и посрещаме изгрева... мн яко наистина... и мен ме беше мн срам, щот тя наистина е мн хубава... и по 1 време си викам : "ари уе тъпак целуни я" и я целунах... така тръгнахме... романтика... и карахме 6 месеца... до съвсем скоро
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

s poslednoto .... ami edna moq fr mi dade skaipa mu (toi be6e v susedniq klas i az go poznavah po fizionomiq mai i toi men nz..) purvata mu replika be6e "ko iskash mahai se" ama posle po4nahme po redovno da si pishem a i toi se izvini vednaga na sledvashtiq put 4e se durjal taka :P

Голям фен
    В дискотеката се запознахме и се видяхме тогава за първи път.Нищо друго не си бяхме говорили.След месец някъде станахме приятели,а сега и гаджета
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    mi mnogo vreme bqhme v edna kompaniq .. i edin den re6ihme 4e se haresvame i trqbva da opitame ot 3 uni 2002 do den dneshen ..

ne pomnq
    Дъ бест аватар от галерията

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми с последното ми гадже се запознахме в една игра.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами сега нямам..скъсахме ..ама иначе се запознахме в едно кафе..аз бях излязла с 2 фр и отидохме на кафе по женски и той беше там..засякохме си погледите..и така той познаваше едното момиче..и тя вечерта в чата ми каза че мн ме е харесал..запознахме се излязохме на кафе и така тръгнахме..и скъсахме преди 3 месеца Иначе още си го lof

Запознахме се в началото на 8 клас, по стечение на обстоятелствата сме в един клас. Към средата на годината се сприятелихме много.. лятото си говорихме много, седяхме на един чин, излизахме на кафета, плаж едно друго. Ама нито един от нас не подозираше, че другия го харесва. И така аз бях на едно състезание и след като се върнах ии открих, че я обичам много. Нямах смелост да й кажа, защото мислех, че гаджето й е серизно. Така отидохме на лагер...
    Последната вечер от него излязахме на разходка и тя понеже е страхлива ме хвана за ръката.. гледахме звездите гушнати сл;ед това.. всичко беше прекрасно. На следващия ден и казах, че я обичам и искам. И от 13 август та до ден днешен. даже утре 5 месеца правим

Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Запознахме се в началото на 8 клас, по стечение на обстоятелствата сме в един клас. Към средата на годината се сприятелихме много.. лятото си говорихме много, седяхме на един чин, излизахме на кафета, плаж едно друго. Ама нито един от нас не подозираше, че другия го харесва. И така аз бях на едно състезание и след като се върнах ии открих, че я обичам много. Нямах смелост да й кажа, защото мислех, че гаджето й е серизно. Така отидохме на лагер...
    Последната вечер от него излязахме на разходка и тя понеже е страхлива ме хвана за ръката.. гледахме звездите гушнати сл;ед това.. всичко беше прекрасно. На следващия ден и казах, че я обичам и искам. И от 13 август та до ден днешен. даже утре 5 месеца правим

така е само дето не ме беше страх!!! Обичам те бе!!!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ми ние лично с моито гадже не сме се запознавали ама се получи мнмн яко ние се зарибявахме ама така и не сме се запознавали официално тва е идея мисла че е време вече да се запознаем ьхьхьххх......
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от Bacard1
    ми ние лично с моито гадже не сме се запознавали ама се получи мнмн яко ние се зарибявахме ама така и не сме се запознавали официално тва е идея мисла че е време вече да се запознаем ьхьхьххх......
    ХахХХАХ ми дааа айде!) НЯма да е зле след 4 месеца да вземем да се запознаем

Mi az s moq priqtel se zapoznahme v edin site. Toi mi beshe pisal ama az dori ne si napravih truda da mu otgovorq I sled den dva sluchaino reshih da mu pisha prosto ei taka i se zagovorihme , stori mi se sladur , posle izlqzohme i eto 4e sme zaedno i mn si go bi4am

Guest
    ami v momenta nqmam gadje no sas poslednoto mi gadje se poznavahme ot davna i taka stana vsi4ko na barzo

Ами аз с мойто мило се запознах официално преди около месец,но ина4е преди тва миналата година още той идваше да рита с неговите приятели в нащо даскало и все попадаха на нашия клас и още тогава се харесахме и се оказа ,4е живееме много близко един до друг и постоянно си пътувахме в един автобус и усмивки ала бала и един ден той не издържал и дойде при мене и ми вика искаш ли да се запознаеме и аз ми дам и така след 1 седмица тругнахме и ся мн мн си го оби4кам де

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!

Re: kak se zapoznahte s gadjeto vi?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kak se zapoznahte s gadjeto vi? Kude stana tova?
    беше случайно......той си беше уредил среща(по чата)....с една моя приятелка....и се засякохме и тя ни запозна...започнахме да излизаме голяма компания всеки ден и малко по малко страшно много се влюбихме един в друг....и още сме заедно!!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен
    MI sas segashniq sa zpaoznah v chata i edin dyjdoven den doide do doma s moita golqma lubov.I taka zapochna vsichko.Inache mocmehto keoto obicham ... zapoznah se s nego na edin kursove po BEL i MAT.I posle pochnahme da izlziame i taka.Sranno zapoznanstvo si beshe to nasheto ....
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Barbie
    Беше приятел на едно момче, с което излизах. Но с времето нещата се промениха...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Приятел на мой добър приятел. Трябваше да ходим на билярд,а аз им вързах тенекия. (Типично в мой стил ).След 2-3 дена се събрахме да пием бира и това се води официалното ни запознанство. След още 3-4 дена стана каквато стана.
    Общо взето много несериозна работа, но за сметка на това сега е МНОГО сериозна.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

otidoh pri neq i q popitah moje li da se zapoznaem ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    По sladur.bg, след това си пишехме в IRC и близо след седмица се срещнахме, излизахме доста и... близо след месец вече бяхме заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си