mi az s moito mom4ence se zapoznah tva lqto na 31 uli.togava hodeh s edin negov priqtel(nai-mn 2 sedmici da e bilo)ama toi be6e....abe ne be6e za mene.ot na4alo mi haresva6e tva 4e e romanti4en ama po edno vreme ve4e vze da ne se izdurja.s nego nemojeh da govorq,mojeh samo da se caluvam da se pregru6tam i t.n.to lo6o v tova nqma ama kato e postoqnno ve4e po4va da drazni.vednaj 1 fr broi-6 pati za 1 min mi kaza"obi4am te"to napravo e sme6no,zarqzah go.moje bi ne6tata biha se razvili po dr na4in ako go obi4ah naistina ama....takova ne6to nqma6e.mejduvremenno po4nah da se vijdam s toq negoviq priqtel(gadjeto mi)ima samo taka kato fr:s nego mojeh da si govorq,da se smeq..abe da sum sebe si!i postepenno zapo4nah da se vlubvam v nego..i toi v men(be6e o4eizvadno)i taka edin den az mu priznah i toi mi prizna i na sledva6tiq den sanahme gadjta oficialno.be6e 25 avgust 2006.i ot togava hodim(ve4e pove4e ot 4 meseca,koito se navur6iha to4no na koleda).lol6oto e 4e sme ot razli4ni gradovei go vijdam prez mesec-dva,ama tva ne ni pre4i da se obi4ame!!!i taka biv6eto mi gadje me zapozna sas sega6noto.zabavna istoriq a?aide 4ao sega 4e pak napisah roman