- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гордея се.....?
Az shte ti kaja samo da ti *** * * * ** * * *******Първоначално написано от mira_
![]()
Kato ne se gordeesh s rodinata si otivai si v chujbinata i daje ako iskash si smeni grajdanstvoto s amerikansko, kudeto amerikancite se pravqt na golqma rabota, che spechelili svetovnite voini a samo si prashtat voinicheta otzad okeana i deto imame s poveche ot 1000 godini istoriq ot tqh..ne mi se govori, prostite parcheta si ostavat takiva...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
A sega se setih:
gordeq se s tova che imam istinski priqteli
gordeq se s tova che sym se rodila "az"
gordeq se s tova che ne pusha
gordeq se s tova che znaq 5 ezika (vreme za samoreklama)
Въобще не съм горда...липсва ми самочувствие отвсякъде...![]()
същото обаче в мъжки родПървоначално написано от eNigMaTic^
![]()
Mi az se gordeq s tova 4e sum sebe si i nz o6te za6to,ama opredeleno ima nqkva gordost v mene...![]()
![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ami zasq nqma s kvo osobeno da se gordeq.Ne sum postignala koi znai kolko veliki ne6ta,a i mi e vse taq dali 6e se gordeq s ne6to ili ne.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
gordeq se s 2-ta si bann-a vyv foruma
Gordeq se s tova 4e administratorite v zalata v koqto hodq sa tolkova typi che ne slagat kirilizaciq ...
gordeq se sys stilyt si
gordeq se s tova che dnes 2 pyti si probih uhoto s abokat i 2-ta pyti ne uspq da stane kato horata.
Gordeq se s tova 4e shte izbqgam pak ot nas :P~~~
Гордея се с това, че не пуша и никога не съм пробвал; също така и с индивидуалността си и не на последно място - с баща ми.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
- С приятелите си!
- С семейството си!
- С това,че съм себе си винаги и в сякакви ситуации!
- С това,че като разбера за нещо че е безнадеждно се отказвам,не оставам наивна...
- И не на последно място - горда съм с Българите!
Прекалено много гледате настоящето и лошите черти на българина.Не казвам,че ги нямаме,напротив.Но просто като се сетя,че БЪЛГАРИ са загивали,за да не бъде пленено наше знаме и че измъчените ни гладни и босоноги бойци са се опирали на противника със сърце...само тези 2 неща са ми достатъчни,зада съм горда!