- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- R E K O R D I
1. 15
2.
1.Abe seki den ima qk sexxx qko 6lqpane drug e vaprosa che sanuvam hehe nqma den bez sexx!!!
2.Ami po 1100 2200 puti sam stigal na den ama posle mnoo zatrudneno varvq i ne moga da razbera zashto) ai PEACE!
Ммм понеже приятелят ми е от друг град и се виждаме за по два дни на две седмици, а понякога и по-рядко даже, съм издържала и 2 месеца
А за колко пъти дневно най-много... 2![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Другите да кажат![]()
nap1t sam da go biqПървоначално написано от air_J
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
1 okolo mesecПървоначално написано от vivitron
2-3 pati![]()
Не съм се поставяла такива цели,но съм седяла на сухо около месец и нещо.На ден съм го правила по 4 пъти,но да не забравяме ,че това колко пъти на ден зависи и от момчето.Сега ще се обоснова и съм сигурна ,че ще стане спор.Едно момиче може да прави секс с 10 момчета нон стоп едно след друго,а едно момче не съм на мнение че може да прави секс нон стоп с 10 момичета едно след друго.(Говоря да си свърши както му е реда).Та и от това до голяма степен зависи колко пъти на ден.
Не бях правила секс 4-5 месеца![]()
А колко най-много - 4 пъти на ден![]()
1.най-много съм издържала има няма 20тина дена и то защото с приятеля ми се бяхме разделили за малко.
2.а наи-много пъти съм го правила около 5-6 пъти...
Schranz music is my world !
1. Месец и половина
2. 7 пъти
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
1. 1месец - много беше мъчително, но изтраяхме![]()
2. 3 пъти, ама тва не го считам за рекорд, щото не е достойно : D
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^
e az samo 16Първоначално написано от air_J
ama ima vreme da biq rekorda ti :P
1. Почти 2 месеца (ако не броим 18-те години преди това)
2. 4 пъти
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
oshte nqmam 4ak takava golqma baza za rekordi zashtoto vinagi moje i oshte![]()
1.36 chasa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2.emi 6 pyti i sled tova cqla nosht ama okolo 5 chasa bez da spriame..nachi 7 pyti![]()
![]()
![]()
:P :P :P
16 години без секс ... след тва почна ебнятаПървоначално написано от vivitron
![]()
![]()
bez sex moga da izdarja mesec
po 6-7 teka s1me pravili na den![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
аз издържах месец, ама защото беше наказан и не му пусках![]()
а най-много 2 пъти за 4ас и половина :P
Най-много 2-3 месеца, че се бяхме скарали с приятелката и после докат пусне...
МИ мисля, че 3-4 пъти.
Но се стремим да го подобрим![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
1. Издържала съм без секс около година.. +/- 1 месец
2. А най-много секс.. миналата седмица, за по-малко от 48 часа използвахме 4 кутии презервативи...Като не сме се въргаляли само в леглото... Значи средно по 6 пъти
![]()
P.S. За второто имам предвид колко пъти е свършил мъжО, а не само общото клатене![]()
Ако психически здрав е този, който смята необичайните неща за грешни, тогава аз предпочитам да съм шибана откачалка !!!!!
Без секс най-много 5-6 дни. Но веднъж изкарах цели 3 месеца. А правил съм го 7 пъти през една вечер, но тогава бях на 20 години. Сега най-много по 2 пъти,а най-често веднъж.Първоначално написано от vivitron
Не знам каква статистика е тази, когато не се знае с точност мъж ли пише или жена. За двата пола нещата са доста различни.