- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Искам да си го върна !!!
Vijte, adski sam obarkana i neznam ve4e kakvo da pravq.Re6ix da pi6a, 6toto iskam da spodelq tva.Vlubix se v nai -dobriq mi priqtel,toest be6e mi nai-dobar minalata godina.Nasqkade bqxme zaedno,vsi4ko spodelqxme, a az go xaresvam ot 3 klasOba4e kato stanaxme tolkova blizki zabravix 4e sam go xaresvala.Predi nqkade polovin godina az se skarax s edni negovi priqteli i se otdrapnax ot nego.Sprqxme da govorim.I predi 2 sedmici toi doide i me popita 6to sam mu se bila sardela i az mu obqsnix vsi4ko.Prestra6ix se i po4nax da mu pi6a smsi, toi sa6to mi pi6e6e,a kogato mu napisax 4e go obi4am, toi napisa "E ne se prestaravai tolkova, no i az sa6to mnogo te obi4am!"Posle o6te vednaj mi go be6e napisal.A onq den kogato za poreden pat mu pisax 4e go obi4am,toi mi pisa 4e me haresval samo kato priqtelka i 4e xaresval nqkvo drugo momi4e.KAKVO E TOVA?Za6to me izlaga.Iskam da si go varna.Be6e mi pisal 4e minalata godina bil lud po men.E kakvo da pravq?Kajete.PLS
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Iskam da ti kaja mnogo,Iskam da ti kaja vsi4ko.obi4am te tova e mnogo, obi4am te tova e vsi4ko.