- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- slu4valo li vi se e nqkoi da vi izl1je 4e vi obi4a(haresva)?
zdraveite!slu4valo li vi se e nqkoga da vi se obqsnqt v lubov i nakraq da se okaje 4e vsi4ko tova e bilo ''6ega'' tazi 6ega oba4e e dosta boleznena za tozi koito go izl1jat(e stiga da izpitvate nqkakvi 4uvstva k1m 4oveka koito vi se obqsnqva v lubov).az neznam kakvo da pravq za6toto ve4e mi napraviha tozi nomer i sega neznam kakvo da pravq-da zabravq za nego i 4uvstvata si (trudno mi e mnogo) i da l1ja 4e si imam gaje i t.n. ,da go pitam za6to me e izl1gal ili kakvo? az neznam. ako i vas sa vi l1gali taka molq vi kajete mi kakvo ste pravili v takiva momenti za6toto priqtelkkite prez 5 minuti me pitat kakvo mi e i za6to naposledak s1m tolkova m1l4aliva a az v1tre6no stradam zaradi tova no nqkak toi me gleda taka sqka6 ima 4uvstva k1m men a i ima mnogo drugi pri4ini da mislq taka. a istoriqta mi e 4e toi mi prati sms da mi kaje 4e mnogo me haresva, no ako ne me haresva za6to 6te mi pra6ta tak1v sms a toi mejdudrugoto ne e 4ovek koito obi4a da si pravi takiva 6egi i az ve4e neznam. moklq vi kajete mi kakvo da pravq???![]()
![]()
![]()