.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72

Тема: KOI:Pp

SAMO LEVSKIII
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    LIVERPOOL

Liverpool FOREVER
    Don't worry, be happy

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Manchester United

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    FORZA B † E † R † O † E
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

LEVSKI FOREVER IN OUR HEARTS!

Levskar4eto
    Guest

Samo LEVSKIIII

Samo LEVSKI I NIKOI DRUG
    DRUGITE SA 4IST BOKLUK!!!

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    LEVSKI SOFIA
    MANCHESTER UNITED FC
    I Loko Stara Zagora (shoto tam igraq )
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Guest
    Samo CSKA !!!!!

Повече от фен
    МРЕТЕ ГОВЕДА СИНИ !!! САМО ЦСКА !!! Не мога да понасям тази сган, тази папла4... каква ви е работата сега да коментирате какво направил Сакалиев на ма4а с Марек? Гледайте си ваща игра, пък ако биете наред една то4ка няма да е фатална. И за да не си помислите,4е говоря пристрастно - ДА, РЪКА ИМА6Е! ДА, Сакалиев не се прояви като мъж и не си призна за това... Не го оправдавам! Но си сложете ръка на сърцето и кажете - не игра ли ме4о телкийски с ръка, именно срещу ЦСКА,за да вкара втория гол? Не призна ли съдията гол от засада на Левски с/у съ6тия този Марек в последната минута,за да биете с 3:2? Уважавам хора като Гунди,независимо 4е са от Левски,както би трябвао вие да уважавате Стои4ков,защото тези имена са допринесли мн за БГ. Не уважавам такива като Велизар Димитров например - ни6то,4е е от ЦСКА,защото при най-малкото докосване пада, лежи, симулира и когато излезе сам с/у вратаря никога не 6утира,а винаги гледа да падне за дузпа. Наистина има талант,когато играе,но по характер не е никакъв мъж,а путьо. Такива са и ваще футболисти, такива са и наще. Изклю4енията са малко. Истината - в БГ няма достатъ4но хора,които искат да играят истниски футбол. Ще се попитате защо тогава не мога да ви понасям? Да, с оглед казаното досега е малко странно,защото няма нито отбор Левски, нито ЦСКА - има пари. Публиката оба4е не е купена. И там е голямата разлика м/у ЦСКА и Левски! Защото знаете ли кога публиката на Левски ще вика за своя отбор, когато губи с 0:2??? Никога, или поне ще са отделни хора. Мога да ви кажа,4е бях на ма4а със Стяуа и феновете на ЦСКА продължиха да пеят дори след изпуснатата дузпа от Вили и вкарания веднага след това гол за румънците. Дразни ме и безо4ието,което имате - как може винаги за вси4ко на вас да са ви виновни съдиите,а когато о4еизвадно ви подпрат да кажете "Това е 4аст от играта"... Но какво да о4аква6 от "звезда" като Гонзо... Кажете ми кога на6 4овек от ръководството е спорил за ва6 ма4,в който ни е не сме у4аствали? Гледайте си във ваща паница. И накрая само 1 проста статистика - ЦСКА за 5 ма4а е събрал 23,500 ду6и,средно по 4,700 на ма4, а т.нар. "о.бор на народа" за 6 ма4а е събрал едва 11,000 фена или срено по 1,833 на ма4. Е, ако не ви е срам - нари4айте се отбор на народа,а аз ще продължавам да се възхищавам и на малкото хубави моменти в БГ футбол,които винаги са са с марка ЦСКА! ОБИ4АМ ЦСКА!

Супер фен
    ЛЕВСКИ

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    CSKA

Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    МРЕТЕ ГОВЕДА СИНИ !!! САМО ЦСКА !!! Не мога да понасям тази сган, тази папла4... каква ви е работата сега да коментирате какво направил Сакалиев на ма4а с Марек? Гледайте си ваща игра, пък ако биете наред една то4ка няма да е фатална. И за да не си помислите,4е говоря пристрастно - ДА, РЪКА ИМА6Е! ДА, Сакалиев не се прояви като мъж и не си призна за това... Не го оправдавам! Но си сложете ръка на сърцето и кажете - не игра ли ме4о телкийски с ръка, именно срещу ЦСКА,за да вкара втория гол? Не призна ли съдията гол от засада на Левски с/у съ6тия този Марек в последната минута,за да биете с 3:2? Уважавам хора като Гунди,независимо 4е са от Левски,както би трябвао вие да уважавате Стои4ков,защото тези имена са допринесли мн за БГ. Не уважавам такива като Велизар Димитров например - ни6то,4е е от ЦСКА,защото при най-малкото докосване пада, лежи, симулира и когато излезе сам с/у вратаря никога не 6утира,а винаги гледа да падне за дузпа. Наистина има талант,когато играе,но по характер не е никакъв мъж,а путьо. Такива са и ваще футболисти, такива са и наще. Изклю4енията са малко. Истината - в БГ няма достатъ4но хора,които искат да играят истниски футбол. Ще се попитате защо тогава не мога да ви понасям? Да, с оглед казаното досега е малко странно,защото няма нито отбор Левски, нито ЦСКА - има пари. Публиката оба4е не е купена. И там е голямата разлика м/у ЦСКА и Левски! Защото знаете ли кога публиката на Левски ще вика за своя отбор, когато губи с 0:2??? Никога, или поне ще са отделни хора. Мога да ви кажа,4е бях на ма4а със Стяуа и феновете на ЦСКА продължиха да пеят дори след изпуснатата дузпа от Вили и вкарания веднага след това гол за румънците. Дразни ме и безо4ието,което имате - как може винаги за вси4ко на вас да са ви виновни съдиите,а когато о4еизвадно ви подпрат да кажете "Това е 4аст от играта"... Но какво да о4аква6 от "звезда" като Гонзо... Кажете ми кога на6 4овек от ръководството е спорил за ва6 ма4,в който ни е не сме у4аствали? Гледайте си във ваща паница. И накрая само 1 проста статистика - ЦСКА за 5 ма4а е събрал 23,500 ду6и,средно по 4,700 на ма4, а т.нар. "о.бор на народа" за 6 ма4а е събрал едва 11,000 фена или срено по 1,833 на ма4. Е, ако не ви е срам - нари4айте се отбор на народа,а аз ще продължавам да се възхищавам и на малкото хубави моменти в БГ футбол,които винаги са са с марка ЦСКА! ОБИ4АМ ЦСКА!
    az ne sum ot absolutno nikoi otbor.pone ne bulgarski.6toto bulgarskiq futbol e pod sqkva kritika.a ti ne si dobre.sa za kvo trqq da se zaqjda6 sas levskarite."mrete goveda sini"nqkoi levskar da e napisal ne6to lo6o za cska?????????PEACE

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    az ne sum ot absolutno nikoi otbor.pone ne bulgarski.6toto bulgarskiq futbol e pod sqkva kritika.a ti ne si dobre.sa za kvo trqq da se zaqjda6 sas levskarite."mrete goveda sini"nqkoi levskar da e napisal ne6to lo6o za cska?????????PEACE
    е как БГ футбола ще е под критика, като изобщо го няма? не се заяждам с вси4ки левскари,а то4но определени хора,4иято наглост ме влудява. Ти най-вероятно не ходи6 по ма4ове и не следи6 футбола в БГ, затова трудно ще ме разбере6. Само ще ти кажа,4е публиката на Левски усвирква футболистите си,когато губят,а в сектор "Г" (агитката на ЦСКА) никога няма да 4уе6 усвирквания за някой на6 игра4 или ако 4уе6 няма да е от вси4ки,а от отделен глупак,нарекъл се фен. Да, упреци има към играта на отбора ни и то много, но те си остават м/у нас и не плюем открито игра4ите си. Трябва да си призная,4е миналата година станаха мн големи изцепки,след като паднахме 1:2 на армията в последните минути,но събирахме, събирахме и изляхме целия си гняв наведнъж,защото според си4ки оби4ащи ЦСКА този треньор въобще не трябва6е да идва. Стой4о дори е по-добре, Ферарио е мн страхлив. Но да се върна на темата защо се заяждам - я ми кажи коректно ли е след като ЦСКА играе с/у Марек и в ма4а станат доста нередности, след това най-мн коментари да има от щаба на Левски? Това техен ма4 ли е,за да плюят судията и да се месят? Селска история...

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    I az po princip sym ot Levski
    Ama po dobre ne me pitaite kolko chesto gledam machove

Повече от фен
    Ботев Пловдив

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RaDoSTiNKa
    Ботев Пловдив
    С тебе ще се разберем

Повече от фен
    Нали.
    Като сме в "А" група сме Ви вечния сателит.. :P

Повече от фен
    Нали.
    Като сме в "А" група сме Ви вечния сателит.. :P
    Не си права,ако бе6е така няма6е да паднем с 1:3 в Пловдив. Просто сме приятелски агитки,а и се кефя на феновете на Ботев,щото не се премиряват,а постоянно се борят с/у президента си. И не ми е толкова,4е имам нещо против него(щото нз по4ти нищо за тази ли4ност),ами просто в БГ са малко хората, които се организират и продължитенло време се борят за някаква кауза.

Повече от фен
    Абе то тогава мача според мен беше нагласен,кой каквото и да ми говори,защото доколкото помня Вие вече май нямаше начин да станете шампиони и ни се дадохте,поне ние да останем в 'а' група.
    Не знам не помня много,много.
    А относно публиката ни..нямам кво да говоря-от отбора ни е останало само това и името,което носим.Нищо повече.

Повече от фен
    Абе то тогава мача според мен беше нагласен,кой каквото и да ми говори,защото доколкото помня Вие вече май нямаше начин да станете шампиони и ни се дадохте,поне ние да останем в 'а' група.
    Не знам не помня много,много.
    А относно публиката ни..нямам кво да говоря-от отбора ни е останало само това и името,което носим.Нищо повече.
    Не бе6е то4но така, имахме си 6ансовете до този ма4. След това ги поизгубихме, но наистина има нещо гнило(както във по4ти всеки ма4 в А група). Не се бе6е слу4вало Емо Гъргоров да изпусне 2 дузпи. А ве за оная сезон не ми се говори, току-що се връщам от ЦСКА - Беласица и не искам да си развалям настроенито а то4но защото публиката ви е такава сме си приятели,защото и ние не губим вяра и надежда в отбора, поне истинските фенове от нас,а те не са малко. Айде със здраве!

Zapalqnka
    Guest

Da jivee futbola

ROMA ROMA I OTNOVO ROMA

kakvo e moreto-sinio, kakvo e nebeto-sinio.
    -A kakvo e 4erveno?
    -zadnika na nabitiq cesekar.
    ((((((((((NO OFFENSE))))))))))))))))))

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Повече от фен

Re: Da jivee futbola

Цитирай Първоначално написано от Zapalqnka
    ROMA ROMA I OTNOVO ROMA
    Поздравления

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град