Цитирай Първоначално написано от amy lee
az ne sum ot absolutno nikoi otbor.pone ne bulgarski.6toto bulgarskiq futbol e pod sqkva kritika.a ti ne si dobre.sa za kvo trqq da se zaqjda6 sas levskarite."mrete goveda sini"nqkoi levskar da e napisal ne6to lo6o za cska?????????PEACE
е как БГ футбола ще е под критика, като изобщо го няма? не се заяждам с вси4ки левскари,а то4но определени хора,4иято наглост ме влудява. Ти най-вероятно не ходи6 по ма4ове и не следи6 футбола в БГ, затова трудно ще ме разбере6. Само ще ти кажа,4е публиката на Левски усвирква футболистите си,когато губят,а в сектор "Г" (агитката на ЦСКА) никога няма да 4уе6 усвирквания за някой на6 игра4 или ако 4уе6 няма да е от вси4ки,а от отделен глупак,нарекъл се фен. Да, упреци има към играта на отбора ни и то много, но те си остават м/у нас и не плюем открито игра4ите си. Трябва да си призная,4е миналата година станаха мн големи изцепки,след като паднахме 1:2 на армията в последните минути,но събирахме, събирахме и изляхме целия си гняв наведнъж,защото според си4ки оби4ащи ЦСКА този треньор въобще не трябва6е да идва. Стой4о дори е по-добре, Ферарио е мн страхлив. Но да се върна на темата защо се заяждам - я ми кажи коректно ли е след като ЦСКА играе с/у Марек и в ма4а станат доста нередности, след това най-мн коментари да има от щаба на Левски? Това техен ма4 ли е,за да плюят судията и да се месят? Селска история...