Какво да правя.. аз съм на 28, а тя на 17...имам проблем..
Az sam na 28,tja na 17.Zaedno sme veche pochti 3 godini.Tova oznachava che tja e bila na 14 kogato zapochnahme..Vsichko beche mnogo hubavo i njamashe pochti nikakvi problemi s izkljuchenie na drebnite...koeto e neshto normalno mislja.Az i bjah parvija!Ne sam ja karal da go pravi bez jelanie.ne sam ja nasilval za kakvoto i da e bilo nikoga.karali sme se i sme se razdeljali no vinagi za kratko vreme,i vinagi edin ot nas praveshe parvata stapka.Problema e v tova che tja mnogo laje.prosto "ej Taka"za koeto vednaj mnogo se jadosah..i i kazah che iskam da skasame.sashtata vecher tja se sreshta s edno momche s koeto sa imali prijatelski kontakti..malko po malak ot men.i saotvetno vecherta ili po skoro sutrinta zavarshva v legloto mu.sled okolo mesec pak se sabirame i tja mi kazva za tova..ne znam zashto....no se opitah da i prostja.tarseh vinata v sebe si!No ot togava neshtata se promeniha!Veche ne mojem da namirame obsht ezik.karame se pochti postojanno...kakto tja kazva."ako se sardish ,gledaj da ne e mnogo dalgo vreme......."Koeto oznachava.....shte otida i shte se naeba s nego...ili s njakoj drug......zapochna da me prenebregva...zaradi prijatelkite si.Obajda se i me pita.az shte hodja na diskoteka s prijatelki.shte dojdesh li..kato kaja Ne-dobre togava...chao...na drugija den mi kazva che se e pribrala mnogo rano sutrinta,che bilo hubavo...no ne bila s prijatelkite si,zashtoto te se pribrali po rano..zapochnah da si mislja che ne i obrashtam dostatachno vnimanie...no tja pak zapochna da prenebregva vsjako moe predlojenie...ili shte izlizash s men i prijatelkite mi ili pravi kakvoto iskash.ili shte pravish tova koeto az kaja ili njama da ti se obajdam poveche.Veche dori i sex ne pravim....Govori mi za tozi s kogoto e spala,bez absoljutno nikakvi ugrizenija i s takiva podrobnosti,che vse edno che sam bil tam.I po njakakav nachin se opitva da mi "dokaje" che i e bilo prijatno..Manipulacija e prosto meko kazano...Po skoro e podigravka..Opitval sa se da i dam vsichko koeto moga..i vse oshte e taka,no ot nejna stana ne poluchavam absoljutno nishto...vsichki mi kazvat che ne e za men..i znam che e taka i znam che trjabva da ja zareja..no ne moga da se razdelja s neja...Tvarde mnogo ja obicham.....Kajete mi kakvo da pravja.dajte njakakav savet...
pishete mi.. ivi_love@abv.bg