Еми какво да ти кажа..Това за което говориш много много ми прилича на връзката на една приятелка и неиния...И най-странноо е че той също се казва Николай.. ..Но както и да е..Това сега не е толкова важно..Но ще ти кажа нещо което много пъти съм казвала и на тях...Зарежи я..или тя теб..Все едно..Една такава връзка няма бъдеще...На твоите години баща ми е имал две деца и семейство..Не казвам да хукнеш да се жениш но след някоя друга година ще направиш 30..А на колко ще е тя тогава?...А едно 19 годишно момиче което току що е завършило училище.. има мечти... Едно момиче пред което живота едва сега открива истинските си багри...се нуждае от "приключения"...Не можеш да искаш от нея да се откаже от всичките си цели за да се удави в еднообразието на семейния живот..Не можеш да очакваш от нея цял живот да се посвеети на един...Та ти си и първия..Знаеш ли колко е плашеща мисълта да бъдеш и последния...Може да спи с другия най-малкото от любопитство..Най-малкото от нужда за разнообразие...Тя едва сега открива истинския свят...има нужда от флиртове..от разнообразие...не я заробвай..защото останеш ли с нея ще направиш именно това..За доброто и на двама ви..Разделете се!!!