.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    ама и аз най-много от всичко мразя да мия чинии. и другото го мразя ама него по малко! любимото ми занимание е да мия прозорците! незнам що ама много ме кефи :Пп
    Една измама беше любовта голяма.
    Една измама с много лица.
    И вече няма, нищо във сърцето няма.
    Остана само празна душа.

мразя мразя мразя
    Да чистя на брат ми мизериите !
    Имам чувствто, че ако не разлее поне 1 чаша на земята няма да спи спокойно. Прахосмукачка - може,чинии може, ама брат ми... !%#$&* !!!
    btw той е на 6 !!!
    ...The hope for future generations has always resided in mortal hands...

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    az otdavna 4istya absolutno si4ko v ka6ti tai, 4e ne se oplakvaite, madamite, ako vi nakarat da izmiete vednaj 4iniite...nyaa si s4upite noktite
    we'll die alone like a stone ^^

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от 4i4o
    Да се прибирам
    haha i az mai sam taka
    ami men ne me karat da pomagam iz ka6ti i az si traq i taka...

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    hm....mrazq da idwa weekenda 6toto maika mi nedelq sutrinta kat stana predi da po4na da pra ne6to me kara da si po4ista staqta!Estestweno si namiram nekwo izwinenie kato naprime ugoworka s friends rano sutrinta i 4e nqmama wreme .ili pyk prosto butam wsi4ko po 4ekmedztata nabyrzo i zarqzwam prahusmuka4kasta w staqta i tq si misli 4e sym 4istila i nai-nakraq tq iz4istwa!
    nai-mrazq da 4ista s prahosmuka4ka i da byr6a prah da ne goworim za mieneto na 4inii-zaguba na wreme,no namerih re6enie dosybiram malko pari o6te i im kupuwam edna nowa miqlna ma6ina 4e starata se skapa ne6to -i da ne me tyrsqt ve4e za miene
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Mrazia da 4ista prah,tova mi e edno ot nai omraznite ne6ta

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    miii ne obi4am da si pribiram drehite..po me radva da sa razhvurleni..po lesno si gi namiram
    същото

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    mrazq da si pribiram drehite,da 4istq da puskam prahosmoka4kata i t.n

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Повече от фен
    мразя да мия чиниите

Da si podrejdam drehite Otvrad mrazq da si podrejdam garderoba a i da si opravqm legloto .ufff :P
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

ami az mrazq da miq 4inii osbenno kogato sa mnogo sushto i da opravqm leglata ama mi se nalaga vseki den
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

kakto kazva6e u4ielkata mi po nemski v gimnaziqta kut se pribereme i po4vame da bluskame boilerite demek da 4istqt da gotvqt e qaz tva ne go praq samo pomagam na jenata da izmii 4iniite i da oprai masata ponqkoga i v praneto obi4am da i slagam pra6kite v indezita :P buzikam se nai mrazq da nqma tok i da nqma ko da praq naprao otka4amm ina4e mrazq i da 4istq ne e za men taq raota vie 4iistite :P ina4e obi4am mno da o gotvq lud sum na taq tema

Mi 4esno da si kaja mnogo me marzi da 4ista iz nas,ama 6tom maika mi ne pipva ni6to az trq da upravqm(6tot sum edinstveno dete) vsi4ko taka 4e i da me marzi i da ne marzi...trqbva
    Живота е компот,в който всеки се бори за слива!!!

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ами аз мразя да мия чиниите,да чистя на заека и да простирам дрехите
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

She-Devil
    Guest
    Da chistq....ama tva si mi e zadyljenie...
    No nai-mnogo mrazq da SE NAMIRAM V KYSHTI,shtoto vse se karam s maika mi,vinagi izka da e prava, a prosto prekalqva....anyway!otgovorix na vyprosa....

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    za da 4istq trqa da se pribiram po 4esti4ko a na men mi se ne6te

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Най мразя да гладя дрехи. На второ място е чистенето на праха. Затова си купувам дрехи, които не се мачкат, а преди две години си смених мебелите и си взех с повърхност, която не задържа прах Но за същаление пак се налага поне веднъж в месеца да го бършеш тоя проклет прах Не обичам и да обирам паяжини, понеще са едни гадни, лепкави, а и не е хубаво да убиваш домашни паяци.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

аз пък много обичам да чистя в нас, някак си ми става готино като виждам как става чистичко в нас.Иначе не обичам да мия банята, защото майка ми е голям педант и само гледа под лупа дали съм излъскала
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Най мразя да гладя дрехи. На второ място е чистенето на праха. Затова си купувам дрехи, които не се мачкат, а преди две години си смених мебелите и си взех с повърхност, която не задържа прах Но за същаление пак се налага поне веднъж в месеца да го бършеш тоя проклет прах Не обичам и да обирам паяжини, понеще са едни гадни, лепкави, а и не е хубаво да убиваш домашни паяци.

6to pak ne e hubavo da ubiva6 doma6ni paqzi,ima mnogo gnusni,no po princip az ne gi ubivam,ama se nalaga..
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Re: dom...4istene...ujas

Цитирай Първоначално написано от ddddddddddddddddddddddddd
    kakvo nai mrazite da pravite v ku6ti?
    Az hem obicham da mi e chistichko i hubavko hem ne mi e got da 4istq,ama kato sam nervna po4vam da podrejdam!

Еми да пера напримерно някои дребни неща на ръка за които няма смисъл да пускам пералня,чупят ми се ноктите а те са ми много дълги и се дразня после,че съм изпрала :0)
    И да бърша прах понякога мразя,защото в повечето случай се счупвам да кихам,но понякога си бърша с желание,зависи от това в какво настроение съм.

Не ме кефи просмукването, защото ми се струва най-трудоемко. Иначе се справям с всичко освен готвене и пране(когато се наложи си пера на ръка де). Разбира се мога и да си сготвя нещо колото да не умра от глад
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Град
    ПловДив
    Най- много се дразня като трябва да хвърлям боклука! Ето, сега ми се налага да го направя, но ме мързи! Също така готвенето не ми се отдава много!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Mn mrazq da hvyrlqm bokluka i da puskam prahosmuka4kata...aide podrejdanetu biva....byrsaneto an praha g/d...ama tiq dvete GGGRRRR
    A ina4e nai mn obi4am da gladq drehi i da miq 4inii ako trqbav da izbiram kakvo da prava v nas

Супер фен
    Веднъж в седмицата имам задължение да чистя цялата къща, а това е най-гадното. Как мислите дали лесно се чисти къща с 12 стаи ? Мразя въобще да чистя...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си