- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- dom...4istene...ujas
аз пък въртя цялата къща...Първоначално написано от C-I-A-R-A
и вече малко или много съм свикнала... и ве4е не ми прави впечатление даже... и ясе пак най- много мразя да мия чиниите...
![]()
![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
Да чистя стаята си!Досега се виках,че ще я оправя лятната ваканция след изпитите,но това много наближи!![]()
I az taka . Po lesno gi namiram kato sum si gi razhvurlqla az. Ima i o6te edin problem imam po golqm brat i toi nikoga ne razhvurlq i mama samo go dava za primer !Първоначално написано от miloto_girl-4e
А аз мия чинии, пускам прахосмукачка, поподреждам отвреме-навреме, но тези неща ми доставят удоволствие, защото това си е моят дом и мразя да го гледам мръсен и разхвърлян, а и мога да се откъсна за момент от ученето и от околния свят....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
наи много мразя да мия 4инии и никога не сам го правила и не смятам да го правя :P ина4е съ6то много мразя да си подреждам стаята като е разхварлена пои4е ма кефи![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
mrazq da 4istq da miq 4inii da podrejdam i vsqkvi takiva ne6ta no ponqkoga se nalaga ne moje6 da stoi v mrasotiq
2 т. системно.
нищо не мразя ..все пак става дума за моят дом
6б3З10
Странно, но за човек като мен - мразещ толкова много неща, никоя къщна работа не е омразна.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Има само едно нещо, което не обичам да правя - да гладя![]()
![]()
![]()
Всичко друго го правя и то с кеф, но гладенетоооооооооо hate![]()
тема от 2004![]()
п.т мразя да мия чинии ..ама няма койи с прахосмукачка да чистя. не е чисто в стаята ви но съм си свикнала
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
По-добре направете нова тема, а не да вадите теми от преди 100 години. Пфф.![]()
Мразя да мия чинии или да си
подреждам дрехите в гардероба..
Но пък обожавам да си подреждам
и почиствам стаята,защото обичам
да ми е чистичко,нищо,че след
кратък период от време се превръща
в пълен хаос
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мразя да пускам прахосмукачка![]()
[/b]
На мене пък си ми е такова удоволствие да си чистя..и такъв ад да стоя в разхвърлена стая..
![]()
Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;
Да. И на мен не ми пречи да са на фотьойла, ама майка ми ме кара да ги прибирам в гардероба.Първоначално написано от Ейми
Иначе съм доста мързелива личност и мразя да чистя, но не обичам да е разхвърляно.
Мразя,мразя и пак мразя ! Толкоз да ме мързи! ... ;х
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Темата е малко стара и повечето постове са на латиница.
Публикувайте нова на кирилица.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!