.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Тема: feel high :)

antibiotik s vodka.... ne se gordeq ama be6e mnogoo qko 4uvstvoto,a i ne me bolq glava CooL

Голям фен
    Град
    Бургас
    не съм взимала.. и уж не бих взела.. но да не казвам голяма дума знам ли..

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Добре си ми е и само на чадел!

fake
    Guest
    пф...трева и амфети..тфа ми е скромния опит, квото правя го правя за себе си, но смятам, че е адски тъпо да се гордееш, че си вземал еди-какви си видове наркотици.а съм срещала такива случаи("о, ама как, ти не си ли пробвала екстази?!?!?(най-учудения поглед)ти пък!аз всеки петък така предрусвааам ако знаеш кво е яко копеле много си изпуснала")е ебати тъпото братче.ше ме извинявате, ама наркотиците по принцип са тъпи.факт.
    въпреки, че съм навита да пробвам каквото имам възможност.

tigar
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Еми...аз съм пробвала Lexotan & Valerian ...
    stiga ve

fukc/cenzura .../
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WannaBe
    Цитирай Първоначално написано от ChoChiNka
    Ми само да ви кажа че коза е по безвреден от цигарите, защото не съдържа никотин деца мой
    Ми само да ти кажа че не е така како.Сичко което гори отделя никотин...Само че от коза се отделя доста по малко от тютюна.

WannaBe =====>jiviq primer za mega balyk !!!!!!

"si4ko koeto gori otdelq nikotin"
    mi,lek,probvai se da zapali6 edna nosna kyrpi4ka (primerno)...ttq 6te gori ...i de vidq nikotin ,be ,idiot?!

procentnoto sydyrjanie na nikotin v cannabisa e 0%...ina4e nqma6e da se vodi leka droga,a NARKOTIK
    za individite deto ne znaqt kvo e Narkotik- tui e si4ko koeto te pristrastqva
    kato zapo4nem ot kafe,cigari,alkohol i stignem, do herza i dr podobni 6itni.

ina4e po temata- weed , i tr da znaete,4e vyob6te ne se 4uvstvam narkoman hahaha

nqkoi be6e kazal 4e trevata ne e narkotik(absoliutno prav e),ama dr (idiot haha) kaza,4e e zabranena ot zakona i --> e narkotik,ama nqkoi vyob6te ot vas znae li kak se e zabranila trevata a?! ne znaete...a znaete li v kolko dyrjavi e legalna-mn,i tui ne go znaete hahaha baven narod ei...kogato na6eto pokolenie doide na vlast,6te vidim dali 6te e dekriminalizirana ili-ne...(az sym ubeden,4e 6te e mn mn po-rano ot tezi dale4ni godini(LEGALIZACIQTA) ,no vse pak..)
    6toto roditelite ni sa jivqli v kofti period (Jivkov a u hahaha)i si mislqt ,4e 1 pyt kato se napu6i6 i si ve4e "zaka4en" i wyob6te ne pravqt razlika mejdu treva i ex primerno.....na6eto pokolenie e mn mn po-razkreposteno,i imaenno roditelite spi4at qkiq film ..
    ne mi se pi6e pove4e...myrzi me hahaha

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: feel high :)

Цитирай Първоначално написано от ddddddddddddddddddddddddd
    zimali li ste nqkvi hapre4a, narkotik ...
    Като ме боли глава, се "друсам" със солпадеин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си