Цитирай Първоначално написано от lost
Maverick..chakash komentar..shte kaja samo che..i LP i Korn i Rammstein i Staind....vsihki tezi sa si komers i tova e ..ta dori i Dimmu Borgir, koito ne otricham che opredeleno sa izkluchitelna grupa sa sred nai-prodavanite i slushani grupi v black metal-a..ia pomisli i se opitai da mi izbroish oshte pone 5black i death grupi osven cof i dimmu..hm.. ne se seshtash?..sigurna sum che ne si i samo ti...
e da ne bi ve4e da e zabraneno da se slu6a komersialna muzika?? Mnogo se draznq ot takiva kato teb! Bilo na moda da ne se slu6a komersialno i aide sega da slu6ame ne6to koeto vaob6te ne haresvame ili da si go nabivame v glavata "abe gotino, slu6ai go!". Ne e taka! Ako mi haresa ne6to 6te go slu6am nezavisimo dali e komersialno ili ne! Kvo kato slu6am komersialna muziak tova da ne me pravi s ne6to po-lo6 ot drugite??

Prava si nemoga da ti kaja 5 black death grupi. EI?? Da sam kazval 4e moga?? Zadaljitelno li e da slu6am death metal?? Ne! Zadaljitelno li e da slu6am komersialno ili nekomersialno...ne! Aide togava

Aaaa poprawete me ama ne se li wodi nEO
neo, nju, new, nu...edno i sa6to vseki si go pi6e kakto si haresa. Nqma golqma razlika