- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 4ywSwatE li se sEx1??
drAsTiIIIiIiiIiii da vi pitAm ...4ywstvate li se sEXy????! v kakf0 sp0reD vAs se izrazqwA sEkSapilA wi????????:}}}}}}{}{}{}{}{}{
ami az li4no-da,4uvstvam se sexy![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
oh mi neznam kvo tochno izraziava sexapila mi,ama si se chuvstva sexy :P
Ami 4ystvam se sexy na momenti.Toest ne neprekusnato ami samo v opredeleni sly4ai.![]()
nope...
Ми не ..
mi to mai i az takaПървоначално написано от slun4ice
![]()
ponqkoga...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ММм само понякога.. само когато съм с хора които да ме карат да се чувствам секси![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Първоначално написано от MyCuHkA
i az taka) zavisi ot situaciqta, ot oblekloto mi, ot kompaniqta
![]()
![]()
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
Ei tozi otgovor nai mi haresa, zashtoto (za jenite govorim) edna jena ne moje da se chuvstva sexy, ako myjut ne q kara da se chuvstva taka.Първоначално написано от MyCuHkA
Inache az sym mnoooooogo sexy, napravo hot hot baby!!!!!!basi toq ochilatiq pich i toi e mnogo sexy adski me kefi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Xaxaxa da be ujasno sexy se 4uwstwam w primerno 6iroki i smyknati pantaloni...da se 4udi6 kyw pol sym![]()
Ам, аз само някой път![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
super sexy!! Tom Cruse pasti da qde :P![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
mdaПървоначално написано от P1ra71nQ
Любовта е най-висшата степен на омразата
НЕ ! Чувстам се хубава, но не и sexy![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
v posledno vreme vse po riadko
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
neprekusnato se 4ustvam sexy i predizvikatelna blagodarenie na moja priatel!
Poniakoga da ,chuvstvam se sexy,no poniakoga ne...![]()
Mi ne mnogo golqm nos imam i nikoi ne ma haresva ;( i mi e kriv na vsichkoto otgore.
Az sashto kato poveche to ot vas poniakoga da poniakoga ne!Zavisi ot nastroenieto mi,vremeto,oblekloto i t.n![]()
No`1 :P