.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Mojo21
    Guest

Dostavqne Orgazum na Jena

Q da vi vidq sega pi4ovete tuka....
    Kato ste pravili tolkova sex q obqsnete na damite tuk, kakvo e 4uvstvoto kogato momi4eto vi dostigne do orgazum s vas?Izob6to slu4valo li vi se e...

Re: Dostavqne Orgazum na Jena

Цитирай Първоначално написано от Mojo21
    Kato ste pravili tolkova sex q obqsnete na damite tuk, kakvo e 4uvstvoto kogato momi4eto vi dostigne do orgazum s vas?Izob6to slu4valo li vi se e...
    На мен ми е приятно когато момичето ми достигне до върха. Само дето много ме драска по гърба

Фен
    Град
    STARA ZAGORA

Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Само дето много ме драска по гърба
    .

Imenno...
    Razbira se vinagi e qko da dostavqsh udovolstvie na drygiq.A specialno chuvstvoto spored mene ne moje da se opishe...
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Guest
    Hahahahahahahahaha

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 9 и 10 от правилника!
    Благодаря!

6amar4eto :}}
    Guest
    xeXe, golqma rabota ste we hora ... nqmam dumi! A da znaete, 4e mnogo ot jenite/momi4etata sa dobri aktrisi i umeqt da simulirat ili nikoi ne vi e svetval za tova?!
    Az li4no sum simulirala, no i sum go izjivqvala .... QKOOOOOO...!!

Не съм съгласна с Шамарчето...в такъв момент просто...................................... .................но комент
    Бездомна любов

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Е, ако позволите и аз да се изкажа, какво чувствам и правя, когато изпитвам оргазъм...Когато стигам до клиторен оргазъм, който обикновенно не мога да издържам, цялото ми тяло се стяга. Имам чувството, че всяко мускулче се е стегнало без да е натоварено с някаква тежест. Иде ми да се мятам като риба на сухо и да пищя . Когато достигам до вагинален оргазъм температурата ми супер много се покачва, става ми адски горещо, иска ми се да му кажа, че го обичам или...някоя мръсна думичка понякога . Чувствам се така, сякаш искам да се слея в едно тяло с него или поне да влезне по-навътре, за това се намествам така, че да му осигуря по-лесен достъп... Ето така изживявам оргазмите си аз
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Е, ако позволите и аз да се изкажа, какво чувствам и правя, когато изпитвам оргазъм...Когато стигам до клиторен оргазъм, който обикновенно не мога да издържам, цялото ми тяло се стяга. Имам чувството, че всяко мускулче се е стегнало без да е натоварено с някаква тежест. Иде ми да се мятам като риба на сухо и да пищя .
    И аз съм така.
    Бездомна любов

Ая
    Guest
    Е тва да не ти е нещо като храна по домовете, та ше го доставяш?
    Шегичка. Няма мъж, който да може да усети женския оргазъм и да е сигурен, че не е симулация. Sad but true, както казват братята Хамериканци.

Eternal^^
    Guest

Само дето много ме драска по гърба [/quote]

MNOGO mrazq da me draskat po gyrba ( i vyob6te da me draskat )...
    Iny4e be ko da vi kaja , i az se 4uvstvam zadovolen kogato momi4eto e zadovoleno

Град
    Пловдив
    aide myjkata 4ast,obadete se!!ili pove4eto ne ste pravili sex???ili e bilo po kuponi za otbivane na nomera ili sa va6e udovolstvie?temata e naistina mn interesna!i 4akam s golqmo netyrpenie kakvo 6te se napi6e.az sym napylno s po-gore opiasaniqt orgazym za 1 momi4e/jena(ne znam kakse nari4ate ili vi(gi) nari4at(e)

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    4ustvam se prosto perfektciozno,abe varha na si4ko e...abe ne moje da se opi6e,triabva da se po4ustva
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    То това за мен е най-важното нещо. Аз предпочитам на нея да й е добре...

Цитирай Първоначално написано от Mojo21

чувал сум че когато момичето достигне мах. ма удоволствито изхвурля нещо... понеже с някой неща не съм нашълно запознат искам да ви питам наистина ли е така и при всеки един път когато то (момичето) свърши си пуска....

Град
    ВарнЪ
    май май

Мега фен Аватара на amatorium
    Uff tova veche sum go obqsnqval kak edna jena da izpita orgazum. Cheti mneniqta ako te interesuva, zashtoto me murzi pak da go obqsnqvam podrobno.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    до твоята звезда :)
    Немога да разбера само ..защо драскането по гърба нда е свързано само с оргазъма .. Аз си драскам през цялото време докато правим секс .. не мога иначе .. драскам си .. скубя на моменти ..

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Немога да разбера само ..защо драскането по гърба нда е свързано само с оргазъма .. Аз си драскам през цялото време докато правим секс .. не мога иначе .. драскам си .. скубя на моменти ..

XAyxYXyaxyYXyAXYax kefi6 me macka
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Е, ако позволите и аз да се изкажа, какво чувствам и правя, когато изпитвам оргазъм...Когато стигам до клиторен оргазъм, който обикновенно не мога да издържам, цялото ми тяло се стяга. Имам чувството, че всяко мускулче се е стегнало без да е натоварено с някаква тежест. Иде ми да се мятам като риба на сухо и да пищя . Когато достигам до вагинален оргазъм температурата ми супер много се покачва, става ми адски горещо, иска ми се да му кажа, че го обичам или...някоя мръсна думичка понякога . Чувствам се така, сякаш искам да се слея в едно тяло с него или поне да влезне по-навътре, за това се намествам така, че да му осигуря по-лесен достъп... Ето така изживявам оргазмите си аз
    И аз съм същата . . . само че за съжаление вагинален не съм изпитвала все още

Темата е стара!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си