- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Dostavqne Orgazum na Jena
Q da vi vidq sega pi4ovete tuka....
Kato ste pravili tolkova sex q obqsnete na damite tuk, kakvo e 4uvstvoto kogato momi4eto vi dostigne do orgazum s vas?Izob6to slu4valo li vi se e...
.Първоначално написано от Baccara
Imenno...
![]()
Razbira se vinagi e qko da dostavqsh udovolstvie na drygiq.A specialno chuvstvoto spored mene ne moje da se opishe...
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Hahahahahahahahaha
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 9 и 10 от правилника!
Благодаря!
xeXe, golqma rabota ste we hora ... nqmam dumi! A da znaete, 4e mnogo ot jenite/momi4etata sa dobri aktrisi i umeqt da simuliratili nikoi ne vi e svetval za tova?!
Az li4no sum simulirala, no i sum go izjivqvala .... QKOOOOOO...!!
Не съм съгласна с Шамарчето...в такъв момент просто...................................... .................но комент
Бездомна любов
Е, ако позволите и аз да се изкажа, какво чувствам и правя, когато изпитвам оргазъм...Когато стигам до клиторен оргазъм, който обикновенно не мога да издържам, цялото ми тяло се стяга. Имам чувството, че всяко мускулче се е стегнало без да е натоварено с някаква тежест. Иде ми да се мятам като риба на сухо и да пищя. Когато достигам до вагинален оргазъм температурата ми супер много се покачва, става ми адски горещо, иска ми се да му кажа, че го обичам или...някоя мръсна думичка понякога
. Чувствам се така, сякаш искам да се слея в едно тяло с него или поне да влезне по-навътре, за това се намествам така, че да му осигуря по-лесен достъп... Ето така изживявам оргазмите си аз
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И аз съм така.Първоначално написано от Josefinne
Бездомна любов
Е тва да не ти е нещо като храна по домовете, та ше го доставяш?
Шегичка. Няма мъж, който да може да усети женския оргазъм и да е сигурен, че не е симулация. Sad but true, както казват братята Хамериканци.
Само дето много ме драска по гърба[/quote]
MNOGO mrazq da me draskat po gyrba ( i vyob6te da me draskat )...
Iny4e be ko da vi kaja , i az se 4uvstvam zadovolen kogato momi4eto e zadovoleno
aide myjkata 4ast,obadete se!!ili pove4eto ne ste pravili sex???ili e bilo po kuponi za otbivane na nomera ili sa va6e udovolstvie?temata e naistina mn interesna!i 4akam s golqmo netyrpenie kakvo 6te se napi6e.az sym napylno s po-gore opiasaniqt orgazym za 1 momi4e/jena(ne znam kakse nari4ate ili vi(gi) nari4at(e)
4ustvam se prosto perfektciozno,abe varha na si4ko e...abe ne moje da se opi6e,triabva da se po4ustva![]()
![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
То това за мен е най-важното нещо. Аз предпочитам на нея да й е добре...
Първоначално написано от Mojo21
чувал сум че когато момичето достигне мах. ма удоволствито изхвурля нещо... понеже с някой неща не съм нашълно запознат искам да ви питам наистина ли е така и при всеки един път когато то (момичето) свърши си пуска....![]()
![]()
май май![]()
Uff tova veche sum go obqsnqval kak edna jena da izpita orgazum. Cheti mneniqta ako te interesuva, zashtoto me murzi pak da go obqsnqvam podrobno.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Немога да разбера само ..защо драскането по гърба нда е свързано само с оргазъма .. Аз си драскам през цялото време докато правим секс .. не мога иначе .. драскам си .. скубя на моменти ..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bRigHt [!
XAyxYXyaxyYXyAXYax kefi6 me macka![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз съм същата . . . само че за съжаление вагинален не съм изпитвала все ощеПървоначално написано от Josefinne
![]()
![]()
Темата е стара!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.