Цитирай Първоначално написано от DaЯk_AнGэL
Ми защо не зае*беш с извинение въобще приятелството? Аз така направих - преди време бях наранена от приятелка на която много държах и оттогава отказвам да имам приятелство с когото и да е - така никой не ме предава и съм си добре!Малко ми е гадно `щото няма с кой да излизам, ама се свиква!
И при мен е същото.Аз имам повече приятели момчета,отколкото момичета.Момчетата са мн по-добри приятели от момичетата,защото едно момче не може да ти завиди например за някое момче (е,може,ама тва са отделни случаи )Аз имах една фр,която са ходи с курвата на класа и цяло лято си беше на село и като си дойде един път ми вика:Айде ела да се видиме,а аз и викам:Е сега не мога имам работа,после ако успея ще дойда и тя:ок.После не успяхме да се видиме,защото тя така неочаквано си отиде на толкова прочутото село.След 1 седмица ми звъни и аз и викам:Кога ще си идваш пак и тя:Ами аз като си дойда ти нито един път не идваш да ме видиш и некви тетакива темподобни.После почнахме даскало и отначало си бяхме двете,в сми двете си ходехме навсякъде и после не знам от къде и беше щръкнало,че не съм и обръщала внимание....И почна да ходи с курвата на класа....Аз нямам никви приятели,всички ми се подиграват,няма с кого да излизам и си кисна сама в нас,а в училище ходя с най-добрия ми фр,защото и на него му се подиграват и двамата сме си комбинка ,ама не излизаме мн,мн и така....За тва аз от тука натам приятелка в момиче не искам да търся